Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sacha heeft een nieuwe sneakerlijn

Door Angelique op 22.03.2015

Het Nederlandse schoenenmerk Sacha is allang een gevestigde waarde. De keten staat voor trendy and affordable shoes, van pretty pumps tot stijlvolle herenschoenen en heeft nu dus ook een cool sneaker collection.

Het nieuwe concept heeft als naam Est. 1909 gekregen, een verwijzing naar het startjaar van Sacha. De lijn is heerlijk eigentijds en heel gevarieerd. Van simple white sportshoes tot sneakers in metallic, of versierd met palmboom- of bloemenprint. My personal favourite is The Fusion, een very stylish platform sneaker.

Ook de heren kunnen deze schoenen gemakkelijk dragen, aangezien er ook een aanbod van unisex en mannelijke schoenmodellen is. De collectie is dan ook perfect om samen deze zomer over de zeedijk te flaneren of the city onveilig te maken.

De nieuwe schoenenlijn is vanaf maart beschikbaar online en in de winkels. Run, baby, run!

All pictures: © Tara theprofashional.com

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded