Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Julia June loves Belgian girlpower

Door Angelique op 17.03.2015

Label Julia June heeft de bedoeling opgevat om elk seizoen een podium te bieden aan een Belgisch talent. Komende zomer wordt dat een heuse, exclusieve capsulecollectie waarvoor ze samenwerkten met Sarah Corynen en de dames van het juwelenlabel Souvenir de Pomme, Delphine & Emilienne.

Sarah Corynen is het meesterbrein achter het artwork van de collectie. In haar werk zien we zowel zwart-wit als kleurencombinaties. Julia June koos hier voor 2 multicolor werken die perfect aansluiten bij hun collectie. Het eindresultaat is simply stunning.

De zusjes Delphine & Emilienne van Souvenir de Pomme claimen helemaal gek te zijn op Julia June. Een collab kon gewoon niet lang op zich laten wachten. De zoektocht naar de juiste materialen bleek de grootste uitdaging te zijn. UIteindelijk kwamen ze bij kleurige hars terecht en ze zijn ultrafier op het resultaat. 

We couldn't agree more!

Zucht. Was het maar al zomer...

© Julia June

Met medewerking van Fran Labarque

page loaded