Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gwen Stefani x Zalando

Door Bieke op 16.03.2015

Baby don't, baby don't, baby don't lie, zong Gwen Stefani en we liegen ook niet! Zalando heeft weer een exclusive baby kunnen strikken.

Miss Wind-it-up gaat de fashiontour op en heeft haar eigen schoenen- en handtassencollectie ontworpen. Feeling like a hollaback girl? Dan moet je zeker de collectie checken op Zalando. De ladies op de redactie hebben hun favorietjes al uitgekozen. 

Dit is een kleine Belmodo-selectie van de GX collectie, ontworpen door Gwen Stefani. We weten allemaal dat Stefani een eco lady is en dus zijn de schoenen stuk voor stuk ontworpen uit ecologisch leder. Goed nieuws dus voor de green ladies onder jullie.

Happy too see you again, foute jaren 90! Duidelijke invloeden van tribals en punk met een urban twist. Het kleurenpalet weerspiegelt perfect waar Lady Gwen voor staat. Denk maar aan de graphics uit haar clip van baby don't lie. Gooi daar nog wat PVC, metallic, ritsen en gaas bij en je hebt een little Gwen aan je voeten. 

Hier zie je het creative mind achter de collectie zelf 1 van haar ontwerpen showen wanneer ze de straten van LA onveilig maakt. Eye catching is wel het minste wat je kan zeggen. She looks good en wij konden niet wachten om ons eigen paar te bestellen na het zien van deze beauties!

De GX collection is exclusief verkrijgbaar op Zalando en de prijzen schipperen tussen € 70,- en € 170,-. 

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded