Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 Stand out shoes

Door Michael op 16.03.2015

Opvallende schoenen kunnen je look compleet maken. Een all black outfit met een flashy schoen eronder is een altijd winning combinatie!

Here's proof dat elk model wel een stand out shoe heeft. Of ze nu versierd zijn met glitter, snakeskin, metallic of holographic, het zijn stuk voor stuk schoenen die iedereen opgemerkt zal hebben!

Booties staan altijd hoog op mijn lijstje. Dit zilveren paar kan je bij Nastygal vinden voor € 218,96.

Ballerina's zijn praktisch onmisbaar in je schoenenkast. Ze hoeven niet altijd een basic kleur te hebben: met deze snakeskins val je lekker op. Je kan die perfect combineren met de nieuwe culotte trend. Deze kosten € 75,- bij &Other Stories.

Het trademark van Vans is intussen wereldwijd overgenomen en we zien massaal veel verschillende soorten slip-ons. Dit model brengt het ons allen bekend turnsloefke to the next fashion level. € 19,99 bij H&M.

Willen of niet: high heels zorgen voor killer legs. Ze doen onze voeten daarom geen deugd, maar ze zorgen er wel voor dat we ons ultravrouwelijk voelen. J. Crew mixt goud met giltter. Stand out shoe to the max. € 565,- bij Net a porter.

In de zomer zijn een leuk paar sandaaltjes onmisbaar. De hedendaagse Cinderella zou sowieso dit paar gekozen hebben in plaats van haar gouden muiltjes. € 36,- bij Topshop.

Het moment waarop fashionista's plots in sneakers op de fashion weeks mochten verschijnen, betekende een ware revolutie die met open armen ontvangen werd. Met andere woorden: sneakers are here to stay. Een beetje afwisseling kan nooit kwaad. Dit Zara exemplaar met strass combineert sweet met tough. € 59,95

Vorige zomer konden we niet naast de espadrilles kijken. Luxemerken als Chanel, Fendi en Chloé brachten een eigen variant uit. Het kan goedkoper; dit zilveren paar heb je al voor € 17,55 bij Asos.

Alles wat origineel menswear is en omgevormd wordt naar kledij voor vrouwen brengt een natural cool met zich mee, zo ook deze grappige kostuumschoentjes! De print op deze schoen is wat ze holographic noemen en ik heb een voorgevoel dat we dit steeds meer gaan zien. € 38,- bij Topshop.

Waterschoentjes oftewel jelly sandals zijn het soort schoeisel dat je instant aan vakantie doen denken. Een exotische bestemming waar je kan snorkelen, zonnen en cocktails drinken. Voor deze schoentjes maak je gewoon extra plaats in je koffer. € 8,- bij Forever 21.

Last but not least zijn deze platform sandals van Urban Outfitters. Ze zijn niet van de goedkoopste, maar definitely worth it. Voor € 190,- zijn ze van jou!

Welk paar siert binnenkort jullie voetjes?

Topfoto © Jimmy Choo
Page icon © Pinterest

Met medewerking van Fran Labarque

page loaded