Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

It’s raining capes!

Door Bieke op 14.03.2015

Je zou het misschien niet zeggen, maar het is wel degelijk Anna Della Russo op bovenstaande foto. We kennen regencapes vooral als festivalgear, maar we willen je tonen dat een regenponcho niets is om je over te schamen. Je kan die heus ook naast de weide gebruiken, maar kies dan wel voor een fashionable exemplaar, zoals 1 van deze bijvoorbeeld!

Deze army cape koop je voor € 59,95 bij Zara. Ga voor all the way oversized en draag er een wijde rok onder of balanceer iets meer met een skinny jeans.

High-fashion brands als Dolce & Gabbana integreren de cape ook in hun collectie. Deze polkadot variant kost € 725,- en koop je bij Net-a-Porter.

Deze chick is compleet Coachellaproof, haar poncho heeft ze geshopt bij Asos voor € 47,30.

Het is niet meteen wat we verwachten van Isabel Marant, maar ze heeft toch een cape in haar collectie. Minimal en practical, meer moet dat niet zijn! Te koop bij Farfetch voor € 270,-.

Lekker sporty en speels is deze cape van Bershka. Het is de goedkoopste uit de reeks, maar dat zou je niet per se zeggen als je de foto's naast elkaar zet. Je koopt hem voor € 35,99.

Topfoto © fashionising.com

Met medewerking van Fran Labarque

page loaded