Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Amy Adams

Door Koen op 07.03.2015

Natural beauty Amy Lou Adams verscheen op 25-jarige leeftijd voor het eerst op het witte doek in de komedie Drop Dead Gorgeous aan de zijde van o.a. Kirsten Dunst en Denise Richards.

In 1999 waren celebrity stylists overduidelijk nog niet ingeburgerd. Amy Adams had voor de première haar eigen haar gedaan. De dress kochtte ze voor $ 400,- en was naar eigen zeggen het duurste stuk dat ze op dat moment ooit gekocht had. Schoenen kwamen van bij Skechers.

Iedereen zal het erover eens zijn dat het geen topcombo was om mee op de Best Dressed lijst terecht te komen.

Haar 1ste hoofdrol kreeg ze te pakken in de romantische Disneyadaptatie Enchanted naast Mcdreamy Patrick Dempsey. Voor deze film mocht ze de meest geweldige prinsessenjurken dragen en dat heeft haar eigen stijl duidelijk positief beïnvloed.

We zien Amy Adams op de red carpet echt evolueren van verlegen muurbloempje tot superfashionable A-lister. Zowel op de première in Hollywood als in New York zag ze er stunning uit!

Om de stijl van een superstar te leren kennen, is het altijd handig om naar de verschillende Oscar appearances te kijken. De Academy Awards sluiten het Award season af en het is hét event waar sterren echt alles uit de kast halen. Het vormt de apotheose, de kers op de taart, het ultimatum en dus het moment om naar uit te kijken!

Amy Adams bezorgde ons al meerder ooohs en aaaahs op de rode loper. Haar absolute topmoment was in 2013 toen ze genomineerd was in de categorie voor beste vrouwelijke bijrol in de film The Master. Deze Oscar de la Renta jurk is to die for, om het in de woorden van celebrity stylist Rachel Zoë te zeggen.

Dit jaar kwam ze om haar film Big Eyes te promoten en ze zag er amazing uit in haar Gucci gown.

Wat zo leuk is aan Amy Adams, is dat ze naast haar very glamourous bestaan op de red carpet in het gewone leven een super relaxed en laid-back hot mommy is.

Amy Adams: we're watching you!

Foto's © allure.com, oscar.org & pinterest

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded