Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milano by Pomellato

Door Angelique op 07.03.2015

Een van de fashion hotspots in Milaan is ongetwijfeld 10 Corso Como, de trendy concept store van de excentrieke Vogue Italia-hoofdredactrice Franca Sozzani. Een waar modewalhalla met de meest fashionable merken én een romantisch loungecafé/restaurant met overwoekerde binnentuin: een oase van rust in de Italiaanse modegrootstad.

De perfecte plaats voor een cocktailparty dus, en dat had Pomellato goed begrepen. Midden in Milan Fashion Week hielden ze in 10 Corso Como een cocktailfeestje ter ere van het nieuwe gezicht van het elegante Milanese juwelenmerk, de beeldschone Salma Hayek. De Hollywoodactrice bevond zich in goed gezelschap: Franca Sozzani was vanzelfsprekend aanwezig, maar ook Vogue Japan-collega Anna dello Russo & modejournaliste Suzy Menkes waren van de partij.

En what better occasion om een nieuwe collectie te lanceren dan met een guestlist vol fashion royalty? Meet de Milano-collectie: een gesofisticeerde maar moderne juwelencollectie waarin design & vakmanschap mooi samenkomen. Ringen, halskettingen & hangers in rosé- & witgoud, met diamanten, smaragden & saffieren. High luxury, maar ook pure urban cool in een stijlvol jasje, just like the Italian fashion capital itself.

Foto’s © Pomellato.

Met medewerking van Kora-Lee Lust. 

page loaded