Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Milan streetstyle: recap

Door Tiany op 07.03.2015

Paris Fashion Week is van start gegaan! Maar we zijn de leuke streetstyle beelden van Milaan nog niet vergeten. Een overzichtje.

High & low


© Imaxtree


© Imaxtree

The shoe game was on point at Milan Fashion Week! Wat vooral opviel waren de sneakers die gecombineerd werden met haute couture.

Uiteraard zijn die comfortabeler dan sky high heels maar dat hield menig fashionista niet tegen om ook af en toe hakken aan te trekken. High or low, there's no inbetween in Milan.


© Imaxtree


© Imaxtree

Printed madness


© Dan Roberts


© Dan Roberts

De dames en heren waren gehuld in opvallende, kleurrijke kleren, bezaaid met verschillende soorten prints. Het Milanese straatbeeld werd instantly opgefleurd door de verschillende shapes and forms!


© Imaxtree

Suit & tie

 
© Imaxtree

Dames in maatpak zijn so very stylish en scoren gegarandeerd hoog op the best dressed list. Uiteindelijk is dit ook een heel makkelijke outfit, een simpel pak doet wonderen.

No need to worry about matching everything perfectly


© Imaxtree

BFF


© Imaxtree

Besties never go out of style. Mode is een ever changing business maar de relatie met je beste vriend of vriendin is een constant gegeven. Daarom vond ik het zo mooi om te zien hoe vriendinnen hun look op elkaar afstemden. 


© Imaxtree

Stuck in the middle with you


© Diego Zuko

Een middenscheiding is al lange tijd terug van nooit echt weggeweest en op Milan Fashion Week was dit niet anders. Toegegeven, the hairstyle is niet voor iedereen weggelegd maar the beautiful people at Fashion Week geraken met veel meer weg dan de gemiddelde sterveling... 

 
© Diego Zuko

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded