Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lykke Li voor Gucci

Door Astrid op 07.03.2015

De Zweedse nachtegaal Lykke Li is dit seizoen het gezicht van Gucci. In de prachtige kortfilm voor het Italiaanse modehuis volgen we de zangeres tijdens een dagje chillen, muziek schrijven en casual hanging around. Obviously volledig gehuld in de jongste Gucci collectie.


Naast leading lady spelen, verzorgde Lykke Li ook de soundtrack voor de video. ‘Just Like A Dream’ komt uit haar 3de album I Never Learn.

Het nummer gaat perfect samen met de zweverige video en de '70s inspired SS2015 collectie. Nogal opmerkelijk als je de mainly black and white collab met & Other Stories van vorig jaar in je achterhoofd houdt. Benieuwd of miss Lykke Li haar zwarte garderobe vanaf nu volledige over de haag smijt!

Foto's © Gucci.

page loaded