Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belgian weatherproof

Door Angelique op 06.03.2015

Als je in België woont, moet je gewoon voorzien zijn op regenweer. En dat hoeft niet altijd jammer te zijn! Het is de ideale moment om te showen met jouw coole trenchcoat of parka.

Omdat al die fashion goodies vaak zorgen voor een lege bankrekening op het einde van de maand, zochten we voor jou 5 exemplaren die jouw portemonnee niet hoeven te plunderen! Deze coats blijven allemaal onder € 50,-.

We love ourselves a polka dot! Deze jas met zijn rode bolletjes maakt een regenachtige dag net een tikkeltje aangenamer en op dit moment kan je hem aan korting kopen! € 33,78 in plaats van € 47,30 bij Asos.

Ik hou altijd van een pop of color in een jas, zeker bij een regenjas. Dit eenvoudig en licht model vind je bij Zara voor € 49,95.

Ook bij H&M kan je jassen vinden die je dag instant zonniger maken! Voor dit vlammend rood exemplaar heb je met € 39,99 genoeg!

Deze jas is de ideale combinatie tussen een trench coat en een parka. Hij heeft de functionaliteit van een parka, maar doordat hij gecentreerd is, krijg je er de elegantie van een trench coat bij. Je vindt hem bij Mango voor € 49,99

Het meest speelse model zien we bij deze jas van Asos. De witte birdies zorgen voor die playful touch. Voor € 33,78 is hij van jou!

Which one is your favourite?

Topfoto © Marie Claire Australia

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded