Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tic toc, tic toc, tic toc: 5 peperdure horloges

Door Angelique op 05.03.2015

Na m’n artikel over 5 horloges onder € 50,- kon ik het niet laten en ben ik op zoek gegaan naar horloges die ridiculously expensive zijn. Uiteraard zijn deze exemplaren (opgelijst van zeer duur naar belachelijk duur) enkel voor the rich and lucky ladies maar goh, a girl can dream

5. Parmigiani Fleurier Toric Retrograde Perpetual Calendar Watch


© Parmigiani Fleurier

Dit model is vrij klassiek maar so beautiful. De rand is aangezet met diamanten, het frame bestaat uit 18 karaat witgoud en de wijzerplaat is versierd met stars and moon details. Prijskaartje: €104.008,98!

4. Cartier Pasha de Cartier Small Model Watch


© Cartier

Cartier is hét juwelenmerk en ook op gebied van horloges is the label een verdienstelijke kampioen. Dit goudkleurig klokje met een waarde van net geen € 110.000 is een sportief model dat je, uiteraard, gewoon door de dag draagt. 

3. Cartier La Dona Watch


© Cartier

Wil je liever een iets vrouwelijker model, kies dan voor La Dona van Cartier. 18 carats worth of white gold and € 122.063,13 worth of elegance.

2. Patek Philippe Twenty – 4 Watch


© Patek Phillipe

Voor een hoog bling-bling gehalte kan je kiezen voor dit ultra fabulous model. De medium sized dress watch is afgewerkt met diamanten en kan je moeiteloos meenemen onder de douche of in ’t zwembad, het is water resistent tot 30m. Want je wil dit horloge van € 320.198,24 uiteraard niet laten rondslingeren.

1. Richard Mille Caliber RM 019 Celtic Knot Tourbillon Watch


© Richard Mille

And the winner is… Akkoord, ik heb nog nooit van Richard Mille gehoord maar onbekend is onbemind! Dit model is er eentje dat je zelf moet opwinden, you gotta work for your money, honey. In het model is een black onyx stone verwerkt die blijkbaar good luck and stability brengt aan degene die het draagt. Money CAN buy you happines apparently, en dat voor een luttele € 521.474,25!

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded