Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lidl presents: fashion

Door Angelique op 05.03.2015

Naast affordable quality food brengt Lidl nu ook kleren op de markt. Op maandag 9 maart 2015 ligt de eerste collectie in de winkels en de focus voor deze lijn ligt op Venetië.


© Lidl

Voor een gemiddelde van € 36 kan je een volledige outfit scoren bij de keten. T-shirt en tops, lingerie, jeans, schoenen, jurkjes en als kers op de taart een trenchcoat en Vespahelm, je vindt het er allemaal.

 
© Lidl

Niet enkel dames maar ook mannen wordt Lidl-kledij aangeboden. Trendy kleuren werden verwerkt in een basic collection met als resultaat een verrassend silhouet.

 
© Lidl

De collectie werd voorgesteld door Annelien Coorevits en Linda Van Waesberge. Beide zijn fashionable women die weten waarover ze spreken dus je kan er zeker van zijn dat deze collectie volledig on trend is.

 
© Lidl

Maandag 9 maart 2015 ligt dus het eerste deel van de collectie in de winkels, een tweede deel volgt op maandag 16 maart  2015. Opgelet, als je een item op de kop wil tikken zal je je moeten haasten want op = op! Vergeet ook geen selfie te maken met je nieuwe outfit aan en gebruik #SeeYouInVenice in je caption.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded