Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Eyecandy in het vizier

Door Michael op 05.03.2015

Een nieuw merk van (zonne)brillen is gearriveerd op Belgische bodem! Jawel, dames en heren, mag ik u voorstellen: Glass+Glam!

Over alles, maar dan ook echt alles aan deze bril is tot in de puntjes diep en geconcentreerd nagedacht.

Het materiaal van de bril is aangenaam silicone. Een ontzettend voordeel hiervan is dat je de bril onmogelijk kan breken. Dit lijkt me de beste feature van deze nieuwe trend. Hoeveel zonnebrillen hebben we al niet naar de vuilnisbak verbannen omdat we er per ongeluk op waren gaan zitten?

De glass + glam bril wordt in 1 stuk gegoten. Dit wil zeggen: geen ieniemienie vijsjes die je samen met het oor van je bril kan verliezen, geen neuspads die om de 5 seconden loskomen en geen hoekjes en kantjes waar je haar blijft tussen zitten.

Je kan eindeloos mixen and matchen tussen glazen en monturen want dankzij de technologie kan je de glazen gewoon losklikken. Ook het hoesje is een ludieke uitvinding, hij past namelijk perfect in je coffee holder in de auto!

Genieën achter dit idee zijn Sebastiano Caira en Francesco Alongi, 2 Italiaanse ondernemers en zonen van kleermakers. Hun verleden was de ideale basis om dit idee uit te werken; vakmanschap, orginialiteit en oog voor design.

Al moeten we eerlijk toegeven dat we dit design misschien al eens eerder hebben gezien... Hoe dan ook is het een model dat kassa's zal doen rinkelen. Hij is licht, degelijk, comfortabel en verrassend betaalbaar. Voor € 79,- is ie voor jou!

We kijken al uit naar de vele limited editions en samenwerkingen met fashion en art grootheden! Maar daar mogen ze uiteraard nog niet veel over verklappen.

Voorlopig is deze it-bril verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren via hun webshop of bij geselecteerde opticiens.

Foto's © Glass + Glam

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded