Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zalando + Closet = Flower power dress

Door Angelique op 03.03.2015

Spring is in town, people! Of misschien nog niet helemaal, maar als het van online maxiketen Zalando afhangt, dan doet dat er helemaal niet toe.

Speciaal voor SS2015 lanceert Zalando een exclusieve jurk met een geweldig mooie bloemenprint. Dan doen ze niet alleen, ze schakelden hiervoor de hulp in van het Britse label Closet. Closet is hét merk als het gaat over het ontwerpen van een powerdress.

Bloemenprints never get old, integendeel, als er 1 trend is die we seizoen na seizoen op de catwalk spotten, dan is het wel de flowertrend. Reden hiervoor is simpel: everybody looooooves flowers! Ze zijn vrolijk, flatterend, vrouwelijk en never outdated.

Deze lentejurk is vanaf vandaag beschikbaar op de webshop en dé perfecte opfrissing van jouw lentegarderobe. En neen, we nemen het je niet kwalijk als je Belmodo net hebt weggeklikt omdat je op dit eigenste ogenblik jouw exemplaar aan het bestellen bent.

We know you'll look fab!

Foto's © Zalando

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded