Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Duizenden handtassen online op Bol.com

Door Michael op 02.03.2015

Bij bol.com kun je vanaf nu ook terecht voor dé perfecte handtas. Clutches in allerlei kleuren, stijlvolle zakelijke handtassen, handige shoppers, portemonnees... met duizenden handtassen en andere lederwaren van 80 verschillende merken is er genoeg keuze voor elke gelegenheid! Bovendien zijn we blij te melden dat Schoenen Torfs een ruime keuze aan handtassen en lederwaren aanbiedt via Bol.com

De handtas is voor veel mensen de finishing touch bij hun outfit. Welke handtas draag je voor welke gelegenheid? Welke stijl wil je nu precies? Bij bol.com kan je door middel van de zoekfunctie op zoek gaan naar een bepaalde stijl, om zo de juist bag te vinden. 

Bol.com heeft 9 miljoen artikelen online in hun webshop. Je shopt er makkelijk diverse artikelen, van beautyproducten tot zonnebrillen en horloges. 
Door het toevoegen van handtassen en lederwaren, bieden ze nu een een breder lifestyle assortiment. Je kan dus bij één winkel terecht voor al je aankopen. Easy peasy!

page loaded