Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Clare Vivier voor & Other Stories

Door Angelique op 01.03.2015

De winkels van & Other Stories zijn niet meer weg te denken uit de shoppingroute van menig fashionista, maar het minimalistische Scandinavische merk werd eigenlijk pas in 2013 opgericht. Een van de 1ste samenwerkingen van het merk was met tassenontwerpster Clare Vivier, en was meteen een schot in de roos.

Voor herhaling vatbaar, moeten ze bij & Other Stories gedacht hebben, want dit seizoen verschijnt een 2de ‘Co-lab’-collectie van de hand van Vivier. Be still my beating heart

De collectie omvat kleurrijke schoudertassen, clutches & heuptasjes. Simpel, klassiek & een tikkeltje preppy, maar allesbehalve saai, door de frisse, vrolijke kleuren: colorblocking for the win. Verder omvat deze classy ‘Co-lab’-collectie ook kleine accessoires en zelfs nagellak, voor that little splash of color that brightens up your day.

In de campagnebeelden doen de zorgeloze Gummer Sisters ons alvast dromen van een roadtrip naar het zonnige LA. Het lijkt wel de naam van een closeharmonyband, maar Mamie, Louisa & Grace Gummer zijn de bevallige dochters van niemand minder dan Meryl Streep. Grace Gummer herken je misschien wel als journaliste Hallie Shea uit The Newsroom … De lucky girls zijn ook persoonlijke vriendinnen van Clare Vivier, die hen haar droomklanten noemt: "creatieve, hardwerkende, stijlvolle stadsmeisjes". Sounds just like ourselves, n'est-ce pas

Het allerbeste aan deze Clare Vivier-collectie? Het prijskaartje. While we love ourselves some good old Céline, Proenza Schouler & Marc Jacobs, hebben we er niet altijd het budget voor. Enter & Other Stories, want de items uit de ‘Co-lab’-collectie zijn stuk voor stuk betaalbaar: je scoort al een fashionable buideltasje vanaf € 35,-. De ‘Co-lab’ collectie van Clare Vivier ligt in de winkels vanaf donderdag 5 maart 2015. Laat die lente nu maar snel komen! 

Foto's © & Other Stories

Met medewerking van Kora-Lee Lust.

page loaded