Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Let’s meet R+HUBERTY

Door Koen op 28.02.2015

Bij Belmodo spotten we graag nieuw, aanstormend talent. Voeg daar nog eens de termen Belgisch en mannenmode aan toe en we zijn helemaal verkocht. Mannen blijven in de fashion world nog al te vaak in de kou staan, elk nieuw initiatief is er 1'tje om toe te juichen!

We zijn super excited met de komst van R+HUBERTY. Ontwerper Robin Huberty studeerde aan het HELMo Mode Instituut in Luik en heeft er stages bij Natan en het agentschap C'est Chic op zitten.

Het kriebelde duidelijk om een eigen collectie in elkaar te boksen en nu is het zover! Hij haalt zijn inspiratie voornamelijk uit architectuur en de straat. Verder kan je er ook de Scandinavische en Aziatische cultuur in herkennen.

Wij onthouden monochroom, avant-garde, geometrie en tijdloos.

1-0 voor België! Bedankt R+HUBERTY!

Foto's © R+HUBERTY.

Met medewerking van Fran Labarque.

page loaded