Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo presents: Trendvideo’s!

Door Tiany op 27.02.2015

We’re on top of things! Belmodo ademt alles wat fashion and lifestyle is en deelt dat avec plaisir met jou. Doordat we de fashion weeks en alles daarrond op de voet volgen kunnen we ontdekken wat de komende trends gaan zijn op modegebied, waardoor we jou personalized advice kunnen aanbieden.


Tommy Hilfiger © Instagram


Micheal Kors © Instagram

Vanaf nu bezorgen we jou elke maand een video waar Tiany je vertelt wat de hottest trends zijn voor SS2015 en hoe je die vertaalt naar je eigen garderobe met 3Suisses. We weten dat het niet evident is om steeds met alles up to date te zijn maar door de korte filmpjes die we op jou loslaten ben je weer helemaal mee.


Micheal Kors © Instagram

We kick things off met de black and white craze die echt op elke catwalk te zien was. Deze zomer staat in teken van deze 2 basic colors. Kies een outfit in volledig wit of zwart, combineer de 2 met elkaar of mix and match met print. Handig is ook dat deze trend voor iedereen toegankelijk is!

Watch the video now!


© Barbara Zwerver

Stay tuned voor volgende updates waar we steeds opnieuw de trends voor SS2015 uit de doeken doen.

Topfoto © Barbara Zwerver

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded