Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zonnebrillen: 10 trends

Door Angelique op 25.02.2015

De zon speelt al wat minder verstoppertje de laatste tijd dus wil dat zeggen dat het tijd wordt om onze sunglasses boven te halen. Er zijn uiteraard ook op brillenvlak verschillende trends die we waarnemen en as usual geef ik je graag mee wat de hottest shades zijn voor SS2015.

Bigger is better


Matthew Williamson © Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

Wat er allereerst opvalt, is dat oversized zonnebrillen de meest prominente trend zijn. In alle mogelijke kleuren en met alle mogelijke vormen: big, bold and beautiful.

Ombre makes a comeback


Roberto Cavalli © Fabio Ionà / Indigitalimages.com

Het ombré haar is een beetje op z’n retour maar voor je zonnebril kan het nog helemaal. Enkele jaren geleden waren de Chanel 5018 half tint sunglasses het hebbeding en nu zijn varianten op vele catwalks te zien.

Witter dan wit


Fendi © Gianni Pucci / Indigitalimages.com

Voor de iets soberdere fashionistas zijn de zonnebrillen met witte randen een echte aanrader. Je kon al zien hoe onze eigenste Tiany vertelde over de black & white trend op vestimentair gebied en ook accessoires kunnen niet uitblijven. 

Twinkle, twinkle little star


Oscar de la Renta © Fabio Ionà / Indigitalimages.com

Wil je een meer sophisticated zonnebril, dan zijn glittery frames the way to go. Ultra-glam, for sure

Color me beautiful


Dries Van Noten © Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

For girls who like the best of both worlds zijn zonnebrillen met kleurrijke randen de perfecte optie. Iets meer daring dan wit, a little less extravagant dan de shiny exemplaren, kortom the perfect balance!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand


Christian Dior © Gianni Pucci / Indigitalimages.com

Spiegelglazen zijn al enkele jaren aan een opmars bezig en deze zomer breken ze - eindelijk - helemaal door. Ze maken een simpel model, zoals the aviator, helemaal hedendaags. Ook handig als je snel even je make-up en haar wil checken!

Swinging sixties, sexy seventies


Jeremy Scott © Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

We zagen het op alle catwalks, the golden years are back! Ontzettend vrouwelijk modellen die glamoureus voor de dag komen met a little hippie twist.

Round, and a-round, and a-round we go


Emporio Armani © Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

De trend die perfect inspeelt op de retrotrend zijn de ronde glazen. Van ovaal tot bolrond, de cirkelvormige shades zijn helemaal hot and happening

Unfinished business


Miu Miu © Monica Feudi / Feudiguaineri.com

Another fresh design, deze ‘half afgewerkte’ zonnebrillen. De ontwerpen zijn bijzonder modern en een funky variant op de traditionele brillen.

Everyone is unique, so is their style


Kenzo © Yannis Vlamos / Indigitalimages.com

De allerbeste trend? Zonnebrillen die een huge statement maken. Combineer alle voorgaande punten en kies een exemplaar dat een echte eyecatcher is. Dare to be yourself, dare to express yourself.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded