Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Puur Belgisch: Haus Coudeyre

Door Tiany op 24.02.2015

In 2010 startten Marc Phillippe en Jan Verheyen voorzichtig met hun label Marc Philippe Coudeyre. 5 jaar later is de ontwerper uitgegroeid tot een volwaardig merk en gaat het label verder onder de naam haus COUDEYRE.

Ons hartje gaat gemakkelijk sneller slaan van dit 100% Belgische label. Haus COUDEYRE straalt veel creativiteit uit en is tegelijkertijd heel draagbaar door de gemakkelijke snits. De motieven en pittige kleuren maken de collectie speels maar wel très urban chique.

De SS2015 collectie is gebaseerd op het verhaal van Moby Dick, de beroemde walvis. Het resultaat is een sprookje van stoffen in kleuren zoals oranje, ivoor, indigoblauw en zwart, met een marine touch.

We zijn wild van de prints en de stoffen in de collectie. Jacquardstoffen gaan perfect samen met zijde en oranje wordt naadloos gecombineerd met etnische motieven. En heb je die coole sweater gezien?! Oh my goodie.

We zijn er zeker van dat elke vrouw die dit draagt fun & happiness uitstraalt.

Deze collectie is easy to wear, maar past wel op elk moment. Stukken om dus in te investeren!

Alle foto's © Haus Coudeyre

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded