Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De nieuwe Levi’s 501CT jeans

Door Angelique op 24.02.2015

Don't we all love good denim? Enkele goede jeansbroeken in je kast hebben, is echt noodzakelijk. Je kan ze eindeloos combineren en ze bestaan in allerlei verschillende soorten. De leading brand in de denim sector Levi's komt voor zijn SS2015 collectie naar buiten met een reinvention van de classic 501 jeans. De tapered jeans is de base voor zowel de mannen- als de vrouwencollectie.

De collectie bestaat uit old school washings met zeer fancy namen. Wat dacht je van de Prectia washing, een jeans geschuurd door stenen of de Old Favorite jeans met kniescheuren en bleach washing. Niet jouw ding? Dan heb je nog de Cali Cool jeans die gewassen is met zand en last but not least de Rolling Fog die geïnspireerd is op de San Francisco town mist. Als je bij Levi's je keuze niet vindt in denim, dan weet ik het ook niet meer! 

'Wat is een tapered jeans?' hoor ik je fluisteren. Wel, tapered houdt in dat je jeans aan de bovenbenen een lossere fit heeft en langzaamaan strakker wordt naar onder toe. Ik noem dat wel eens de carrot fit, omdat het een beetje lijkt op een wortel. 

De jeansbroeken hebben allemaal een ripped look. Het voordeel van deze modellen is dat je ze zowel low als high waist kan dragen. Steek een blouse strak in je high waist denim of draag je T-shirt nonchalant in je low waist jeans voor de 'I woke up like this'-look. De tapered jeans is al langere tijd een echte must-have basic voor je garderobe. Alle sterren in LA dragen ze. Get inspired door Gwen Stefani en Sarah Jessica Parker en rock deze jeans van Levi's

Foto's: Levi's press (UPR).

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded