Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10 it-bags

Door Tiany op 24.02.2015

Naast fabulous fashion die we op the runways zien, gaat ons oog ook naar de accessoires die de designers ontwerpen. The it bag is een echt statement piece die elke outfit van een upgrade verzorgt. Akkoord, ze zijn pricey, maar zie het als een lifetime investment. Een mooie en kwaliteitsvolle tas heb je namelijk for ever and ever and ever...

Chanel


© Chanel

Chanel is legendarisch. Het imperium runs the fashion business en zeker op gebied van handtassen. De small flap bag krijgt elk seizoen een nieuw jasje aangemeten en we zijn helemaal zot van de blauwe kleur die deze keer gekozen werd.

Céline


© Céline

Hmmm, Céline... Ze plaatsten zichzelf op de it-bag-map toen ze met hun Micro Luggage Handbag aan vele celebrities' armen hingen. Nu hebben ze een super eenvoudig model dat sowieso menig fashionista's harten sneller zal laten slaan.

Proenza Schouler

Onze eigenste Angelique heeft sinds kort een prachtexemplaar van Proenza Schouler en dan kan je er zeker van zijn dat het merk een echte high standard heeft. De PS 11 is zo stijlvol en ever so fashionable.

Dior

Dior omschrijft deze bag als fashionable and architectural. Wie ben ik om daar tegenin te gaan? De tas is modern en heeft een grafisch uitzicht wat er voor zorgt dat ie very contemporay combineert met for ever a classic.

Fendi


© Fendi

How cute is this one?! De Peekaboo Monster bag van Fendi is een eyecatcher en een heerlijke twist op een anders heel simpel model.

Valentino


© Valentino

Voor SS2015 hopen wij uiteraard op heel veel zon, maar mocht het het typische Belgische weer roet in het eten gooien, raad ik je aan om deze popping rainbow bag in huis te halen. Valentino will never fail to lighten up your spirits.

Micheal Kors

Ikzelf ga meestal voor oversized handtassen waar alles in past. De bucket bag van Micheal Kors is voor mij dan ook een ideaal model maar het prijskaartje ligt out of my reach. Someday...

Gucci


© Gucci

Ook Gucci begrijpt vrouwen zoals ik. Alles binnen handbereik in 1 fabulous bag. What more do you want?

Louis Vuitton


© Louis Vuitton

Nog een vaste waarde qua it bags is Louis Vuitton. Het wereldberoemde motief is door iedereen gekend en met de Rivoli MM aan je arm, honey, you will turn heads!

Chloé


© Chloé

Ik blijf mezelf herhalen, maar de 70’s zijn je van het voor SS2015. Bij Chloé hebben ze een tas die de perfecte balans is tussen hedendaags en retro. Beetje bohemian, deze Marcie. We love it.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded