Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sylvie Meis ontwerpt 2de beach collectie met Hunkemöller

Door Tiany op 21.02.2015

De liefde tussen Sylvie Meis en Hunkemöller is groot. De Nederlandse celebrity en model Sylvie Meis ontwerpt voor het 2de jaar op rij een beach collectie met de lingerieketen.

We had a date met Sylvie en haar collectie in het Soho House Berlin. Het was Berlijn en het was barkoud, maar toch waanden we ons al even in de zomer. Smoothies, palmplanten en zonnebrillen zorgden voor de juiste sfeer om de collectie te presenteren.

Een bikinicollectie is Sylvie Meis op het lijf geschreven. Net terug uit Thailand straalt ze en vertelt ze hoeveel ze van het strand houdt.

"Ik vind het heerlijk om op het strand te zijn. Voetjes in het zand, haren in de wind, de zon op mijn huid, vrienden en een tas vol mooie bikini’s. Dat is geweldig."  - dixit Sylvie Meis -

Haar liefde voor het strand en tropische, parelwitte stranden vind je meteen terug in de collectie. Jungle-minded tropische prints zijn dan ook de key looks voor de bikini’s.

Naast groen, zien we ook stijlvol zwart, veel kralen en aubergine. Auberginekleur gaat voor elke vrouw vindt Sylvie en dus was die keuze ook snel gemaakt. Om je look compleet te maken heeft ze ook o.a. slippers en een lange, auberginekleurige halterjurk ontworpen.

Ook de rest van de badmode van Hunkmöller belooft een zwoele zomer vol cocktailparties. Trends als pastel en sports deluxe zijn maar enkele van de inspirations.

Our hart is beating like a jungle drum bij deze collecties. Tijdens de persvoorstelling lag er een reiskoffer half ingepakt. We willen er meteen alle stuks in proppen en het 1ste beste ticket naar de Malediven boeken.

Alle foto's © Hunkemöller.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded