Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

10x lenteschoonmaak in je handtas

Door Angelique op 21.02.2015

Lente means grote schoonmaak. Grote schoonmaak in het huis, in de kleerkast, maar ook in je handtas. Wissel je winterbag in voor een fleurig lente-exemplaar en volg deze tips voor een handtas die helemaal klaar is voor komend bloesemvrolijke seizoen.

1. Haal de luchtverfrisser en de doekjes maar boven. Kieper je tas eens om en haal alle vieze kruimels en bijhorende papiertjes van koekjes uit je tas. De lente is a fresh and clean start voor jou en je handtas.


© Pinterest 

2. Hopelijk betekent de lente ook dat we van die vervelende gebarsten lippen af zijn. Wissel je stevige winter lippengel van de apotheek in voor een kleurrijk exemplaar. Er mag zelfs een smaakje aan zijn! Yum yum, ik proef de lente al.

3. Sun kissed glow tijdens de lente is de perfecte voorbereiding op de zomer. Vergeet dus niet om een bronzer mee te nemen.Altijd vooruit denken, girls!


© Yves Rocher & Givenchy

4. Stop ook een mini-exemplaar zonnemelk in je handtas. Je weet maar nooit dat je op een eerste terrasje belandt en de zon al heerlijk op je hoofd brandt. Maar onthoud: een rood velletje is bij niemand mooi. Bij niemand. Smeren is de boodschap.


© Clinique & Avene 

5. In de lente staan de bloemetjes in bloei en ziet alles er plots een pak kleurrijker uit. Ook jouw lippen mogen knallen! Wat dacht je van de hot pink lipstick van de Mac Cosmetics Viva Glam en Miley Cyrus samenwerking? Je steunt er nog het goede doel mee!


© Mac Cosmetics 

6. Een nieuw seizoen betekent ook een nieuw geurtje. Ga voor bloesemfris in de lente. Ideaal voor in je handtas is de Fleurs de Cherisier parfumgel van L'Occitane met de geur kersenbloesems. 


© L'Occitane

7. De zon is daar? Haal die zonnebril boven! Helemaal on trend ben je met een jeansy exemplaar zoals dit van Ray-ban.


© Ray-ban


© Komono

8. Drink wat extra water in de lente. Hoe warmer het wordt, hoe meer dorst je zal krijgen. Kies daarom voor een zomerse fles om je favoriete drankje in mee te nemen.


© Urban Outfitters 

9. Zorg dat je handtas groot genoeg is en stop er een paar teenslippers, want hé, voor je het weet zit je met je voetjes in het zand, op het strand!


© Hunkemöller 

10. Wissel ook van handtas. Die dikke truien draag je nu toch ook niet meer? Enfin, laten we hopen. De lente is a fresh start en daar mag gerust een nieuwe handtas bij!


© Pepe Jeans & Monki 

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded