Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marlies Dekkers Couture Collection SS2015

Door Tiany op 20.02.2015

Mocht je nog twijfelen, er zijn weldegelijk zekerheden in het leven. Voor goede, comfy maar tegelijk sexy lingerie moet je bij Marlies Dekkers zijn. Al jaren kunnen we rekenen op haar collecties om ons op en top vrouwelijk te voelen. Voor SS2015 verrast ze ons met een nieuwe couture collectie.

De Couture Collection is gemaakt voor dappere, sexy en avontuurlijke vrouwen die graag wegdromen bij het leven.

“Let your fantasies set you free” - dixit Marlies Dekkers -

Voor de collectie liet de Nederlandse zich inspireren door het verhaal van de Indische, rebelse, artistieke en zelfzekere prinses, Mirabai. Mirabai was een feministe avant là lettre. Het prinsessenleven zei haar maar niets en ze was absoluut niet van plan om zich te laten domineren door de mannen uit de koninklijke familie.

Met haar kop omhoog liet ze alles achter zich en ruilde haar little princess life in voor een leven als artistieke nomade.


Uit het rebelse, fight-for-your-rights-kantje ontstond de Rebellious Princess Couture Collectie. Een heel pittige en erotische lingerielijn, volledig in het zwart, met roze satijnen linten die jouw sensualiteit omarmen en blauwe touwen die je eigen stem in de verf zetten. Deze collectie is voor vrouwen die zich absoluut door niemand laten doen en heel zeker zijn van wat ze willen en wie ze zijn.


Mirabai was niet alleen een vooruitstrevende rebel, ze was ook een dromer. Het was een artistiekeling die opzwepende, sensuele muziek schreef. Haar free-spirit legde ze volledig in haar muziek. Deze spirituele kant van Mirabai komt tot uiting in de Dancing Princess Couture Collection.

Een nude collectie, met herkenbare Marlies Dekkers snits die voor de gelegenheid versierd zijn met koninklijke, sparkling juwelen. De juwelen verwijzen naar het sensuele ritme van de muziek van de Dancing Princess. Draag de Dancing Princess en voel je als een vrijgevochten, onweerstaanbare verleidster.

Ben jij ook verknocht aan de silhouetten? Good news, want met de wedstrijd van Belmodo kan je een Dancing Princess setje winnen!

Topfoto © Marlies Dekkers.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded