Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M Full Concept Store opent in Gent

Door Koen op 20.02.2015

Noteer met stip vrijdag 13 maart 2015 in je agenda. Vrijdag de 13e wordt geen ongeluksdag, want in Belmodotown Gent opent de Full Concept Store van H&M met het grootste aanbod van de stad & een H&M Home Corner. We are out of control!

Wie vaak in Gent komt, zal het al gemerkt hebben. In de Lange Munt, op de hoek met de Vrijdagsmarkt, zijn ze druk in de weer om een nieuwe H&M-winkel te openen.

De winkel wordt huuuge met een oppervlakte van 2400 m² en 3 verdiepingen vol H&M goodies voor zowel de vrouwen, de mannen, de kids als je home sweet home. Want yes yes yes ein-de-lijk is de H&M Home er in Vlaanderen! In de concept store zal een complete H&M home corner voorzien zijn.


In de Home Corner zal je allerlei accessoires en huistextiel vinden voor elke kamer van je huis. De lentecollectie belooft trouwens geweldig te worden. Die is geïnspireerd door het Mediterrane leven, gemixt met natuurinvloeden en geometrische vormen, die het urban living in de verf zetten. Jep. Het staat nu al vast dat ik zondag 14 maart mijn interieur een total make-over geef.

Don’t miss it: opening H&M full Concept Store op vrijdag 13 maart 2015.

Adres: Lange Munt 38-66, 9000 Gent.

Alle foto's © H&M.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded