Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Spring accessories: the essentials

Door Angelique op 19.02.2015

Spring is in the air! Ik merk het vooral aan de dagen die langer licht blijven, er hangt een bepaalde geur in de lucht en lentekriebels zijn in m’n gehele lijf aanwezig. Naast spring arm candy zijn er nog enkele accessoires die je nodig hebt om je look helemaal lenteklaar te krijgen.

Ik liet me inspireren door de shows die we al zagen op Fashion Week en dus kan ik met zekerheid zeggen dat we deze trends op straat gaan zien.

Grote oorringen


© & Other Stories

Marni, Prada, Louis Vuitton, ze stuurden allemaal modellen met statement earrings de catwalk op. In dit geval is the bigger the better!


© H&M

Plateau


© Essentiel

Als je graag hooggehakt door het leven gaat, zijn schoenen met plateauzolen geen overbodige luxe. Hier in Gent vloek ik soms op de vele kasseien die er liggen maar met platform shoes ga ik er probleemloos over. Gespot bij o.a. Miu Miu, Tom Ford en Mulberry. Combineer ze met een fleurig sokje als het buiten net iets te koud is om met sandalen buiten te komen. 

Zonnebril

 
© House of Holland

Het lijkt wel alsof deze lente alles in het teken staat van groots en groter. Ook bij zonnebrillen zien we giga sunglasses terug. Met of zonder spiegelglas, rond of vierkant, het maakt niet uit, zolang ze maar big and bold zijn. 

Sjaal


© Zara

With spring comes color! Alles begint opnieuw te bloeien en groeien, wat resulteert in frisse kleuren. ’t Kan soms wat chilly zijn tijdens lentedagen en/of -avonden dus is een sjaal een perfect accessoire. Kies voor een kleurrijk exemplaar zoals bij Chanel en Dior.

Paraplu


© bol.com

Aprilse grillen en maartse buien zijn typisch aan de lente. Vandaar raad ik je een paraplu aan! En uiteraard niet zo’n lelijk onding dat je in de supermarkt kan kopen, nee, investeer in een kwaliteitsvol exemplaar dat er stylish uitziet.

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded