Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Fashion Days 2.0

Door Ine op 19.02.2015

Ding, ding, ding, ring the alarm, let the second round begin! Zet jullie schrap, leg je flats en comfy shopoutfit al maar gereed want het wordt binnenkort weer heet daar in Antwerpen!

The word is out, vertel het voort, hang je spandoeken voor het raam want de Belmodo Fashion Days krijgen een vervolg en wel vanaf maandag 20 april t.e.m. zondag 26 april. Let the fun begin!

Na het grote succes van de vorige editie kondigen wij met trots onze sequel aan. We hebben er zo extreem van genoten, zoveel blije gezichtjes en going wild shopaholics gezien dat we on cloud nine happy zijn met de comeback. Wij hebben er alvast suuuuuper veel goesting in en jullie ongetwijfeld ook!

Zoals jullie wel weten, if not shame on you, kan je tijdens de Belmodo Fashion Days aka de bekendste stockverkopen ooit je modehartje helemaal ophalen. Alle designer items waar je tijdens het jaar depressed straal voorbij moet lopen omdat je budget niet ruim genoeg is, komen nu jouw richting uit! Van de biggest of them all tot de nieuwe upcoming designers, ze verwelkomen je allemaal graag in hun showrooms.

Kleding, accessoires, schoenen, overstock van vorige collecties, nieuwe samples en zelfs stoffen om zelf mee aan de slag te gaan. All of this ligt op jou te wachten tijdens de Belmodo Fashion Days. Reden genoeg om gewoon die ganse week vakantie te eisen op je werk. Alles voor de fashion!

Big names to be revealed soon dus blijf zeker onze Belmodo homepage checken. Maakt niet uit dat je geen sociaal leven meer hebt of dat je scheel kijkt door het staren naar je computerscherm. Je moet en je zal mee zijn met het allerlaatste nieuws over de deelnemende designers. En we kunnen jullie garanderen dat het de moeite wordt. wink

Nog niet opgenomen in onze Belmodo Fashion Days longlist, maar organiseer je wél graag je stocksale in deze periode? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en we keep you posted. It is going to marvellous, so sign up now.

Hopelijk wordt het daar geen te grote fashion clash tussen de crazy shoppers! Het is nog even wachten, maar check zeker eens de artikels over de vorige editie om alvast lekker weg te dromen bij wat er komen zal! In het artikel Belmodo Fashion Days kan je de designer round up checken van vorig jaar. In A little review of the Belmodo Fashion Days kan je al een kijkje nemen hoe de shopping experience er zal uitzien! Don't get too nervous, you need your beauty sleep

Foto's: We heart it, favim.com, fashioninantwerp.com.

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded