Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SVNTY

Door Tiany op 17.02.2015

Antwerpen komt op de proppen met een ultra hip sneakermerk. SVNTY is de first collection die Fashion Club 70 uitbrengt en is meteen een voltreffer.

De quality sportshoes worden gemaakt in la bella Italia volgens de regels van de kunst. Klassieke insnijdingen en zolen werden gecombineerd met super comfort en elegantie. Italia meets Antwerp in deze nieuwe collectie en de collab werkt helemaal.

 

De schoenenlijn bestaat uit high-tops en low-tops, slip-ons en runners. Sportschoenen zijn de laatste tijd aan een enorme opmars bezig en behoren steeds vaker tot het straatbeeld. Chanel combineerde sneakers met hun ready-to-wear collectie dus dan weet je dat het helemaal hot is.

De sneakers van SVNTY zijn o.a. te koop bij New Paris Londres, Princess, La Bottega en Verso. Allemaal high end stores die trends heel snel oppikken en dus terecht kozen om deze lijn in hun filialen te vertegenwoordigen.

page loaded