Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pretty Wild in Pretty Lingerie

Door Angelique op 17.02.2015

Want to feel sexy, sophisticated and luxurious? Ach ja, wie wil er zich nu niet zo voelen al hij bijna in zijn blootje staat?! Pretty Wild is een nieuw lingeriemerk dat dit allemaal waar maakt. Een tijdje geleden stelden we op Belmodo het merk al voor in het artikel Wild thing you make my heart sing.

De Teheraanse schoone Firouze Akhbari is de geniale ontwerpster achter de lingerie collectie. Tijdens de Amsterdamse Fashion Week 2015 werd haar nieuwe FW2015 collectie voorgesteld aan het grote publiek. Het enthousiasme was pretty wild! Veel aanwezige vrouwen zagen zichzelf volgens mij al sensueel paraderen in een setje.

Wat meteen opvalt bij het zien van de catwalkbeelden, zijn de fijne en gedetailleerde afwerkingen op de bh’s en broekjes. 3D geborduurde bloemen, versieringen in kant gecombineerd met zijden stofjes en see-through stukjes. 

De feel is erg barok en renaissance chic. Het is alsof we ons bevinden in de Fashion Week van het Paleis van Versailles. Want to feel like a princess, ladies? Ga dan voor een setje van Pretty Wild!

Hoewel erg sexy en sophisticated, hoeft niet alles open en bloot getoond te worden, volgens de ontwerpster. Op het juiste moment, de juiste plek en met de juiste stoffen bepaalde vormen creëren en bedekken kan zeker even sensueel zijn. Jaaaaaaa boys, toch wel!

Gespot! Nog eentje die duidelijk een big fan is, is Miss Lady Gaga. Tijdens haar videoclip Applause ligt ze lekker wat rond te kronkelen in een exclusief setje van de ontwerpster. Duidelijk dat het een hot hebbeding is! 

Binnenkort ben jij de pretty woman walking down the street als in de sixties hit, maar dan wel in pretty wild lingerie! wink

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded