Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Rita Ora en Adidas

Door Michael op 15.02.2015

Vorig jaar stelden Rita Ora en Adidas hun eerste collectie aan ons voor en nu zetten ze het succesverhaal verder. Met een nieuwe SS2015 collectie voorzien ze ons van felle kleurenpaletten en toffe prints die gecombineerd zijn met superb fabrics en gracieuze pasvormen.

De eerste 2 packs die aan ons worden voorgesteld zijn klassieke Adidas-ontwerpen voorzien van een typische Ora-twist. Beide hebben ze sinds jaar en dag a massive amount of creative courage en het 'O-Ray' en 'Super' pack kick things off in style.


© Adidas

'O-ray' is een speelse collectie waar een scan van body heat samen met röntgenprints van het lichaam op de classic Adidas clothing werden aangebracht. De opvallende images en de zachte stoffen zijn een ode aan de kracht van het lichaam.


© Adidas

Het 'Super' pack is geïnspireerd op stripboeken en zijn very colorful. Rita Ora zelf is geen grijze muis en dat vertaalt ze moeiteloos in deze prints. Ze gebruikte haar eigen signature look als inspiratie en verwerkte haar red lips, katachtige ogen en platinablonde haar in de speelse collectie die doet denken aan de bekende pop-artkunstenaar Roy Lichtenstein.

Later dit jaar worden er nog 2 packs op ons losgelaten en we kijken er vol spanning naar uit.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded