Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De 10 beste accessoires

Door Tiany op 15.02.2015

“I’ve always thought of accessories as the exclamation point of a woman’s outfit.” - dixit Michael Kors -

Accessoires tillen elke outfit naar een niveau hoger. Een statement ketting of handtas geven een simpel jurkje een WOW-effect. Onze favoriete accessoires van het moment? Deze:


© Lepun via Etsy.com.

1. Onze all time favorite is misschien wel de broche. Een juweeltje voor je kleding. Een zwarte jurk pimpen? Daar is de broche! Je kan er ook echte alle kanten mee op. Heel speels met diertjes of veel kleur tot heel strakke geometrische broches.


© Asos.

2. Belmodo addict Astrid besprak haar liefde voor de ear jacket al en we kunnen haar alleen maar gelijk geven. Dit is het ooraccessoire voor de komende maanden. Dit is een statement juweel dat je zowel stoer als chique kan dragen.


© Pinterest.


© & Other Stories.

3. Sinds Pharrell Williams vorig jaar met zijn wel heel opvallende hoed naar de Grammy’s kwam, zijn hoeden weer totally in. Eerlijk, zo’n exemplaar als zijn giant hat hoeft voor ons echt niet (dit jaar hield hij het trouwens op een Adidas korte broek-kostuumpje), maar een hoed met bijvoorbeeld een zwierige lange jurk kan wel echt very classy zijn.  


© Pinterest.

4. Pharrell zijn hoed, wij onze haarband. Zowel een warme winter-haarband als de haarstrik vinden we super duper

5. Wij zijn pro tijdelijke tattoos. Het idee om op ons 70e nog altijd met die triangel op onze pols rond te lopen makes the tattoo thing a bit scary. Thank God dat er nu flash tattoos zijn. Gouden plaktattoos die een avondje uit of een dag naar de beach pimpen en daarna weer verdwijnen. Eventjes afwassen en je ziet er weer als de oude uit. Je shopt ze o.a. bij Tahony.


© Pinterest.

6. Shoes. It’s all about the shoes. Statement schoenen zijn het coolste accessoire ever. Sneakers in felle kleuren zijn hotter dan hot, maar deze rock ‘n’ roll sterretjes boots van Tommy Hilfiger of de Chiara Ferragni fastfood slip ons kunnen ons voor komende lente en zomer zeker ook bekoren. Een beetje humor in je kledij is absoluut toegelaten.


© Chiaraferragnicollection.com & Courtesy for Tommy Hilfiger.


© Siennaray.com. 

7. Jouw eyecatcher kunnen ook je lippen zijn. Er zijn zo veel soorten felle lipstickkleuren dat ze deze lente absoluut kunnen maken!

8. Van welk item zijn we tijdens de fashion weeks altijd zeker? Jup: de zonnebril. Weer of geen weer, de zonnebril is een blijver. Trendy op elk moment en elke foto ziet er meteen ook geslaagd uit!


© Stylecaster.com.


© Komono.

9. Beanies. Beanies zijn lekker warm in de winter en gewoon ook cool in elk ander seizoen. It-girl fav Cara Delevingne is een true beanie lover.


© Pinterest.


© Pinterest.

10. Ook smartphones zijn accessoires geworden. Kijk eens rond je, naar alle funny covers om je heen. Koning van de leuke gadgets, ook voor je telefoon? Moschino!


© Pinterest.


© Shopbop.com.

Met medewerking van Jolien Vyverman. 

page loaded