Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Allerlaatste Valentijnideetjes

Door Koen op 14.02.2015

Oké ja ik beken ... Mijn valentijn prezzie ligt ook nog maar sinds gisteren klaar en ingepakt op mijn bureau. Veel te laat en super last minute, I know! Nochtans, ik wed dat ik niet de enige schuldige ben onder de lovebirds die altijd veel te laat begint uit te kijken naar een leuk cadeau. Mental slap! Ik ben er in elk geval vanaf. 

Ben je aan het stressen dat je vriend veel te laat gaat zijn met zijn Valentijnscadeau? Of heb je misschien zelf helemaal nog niets om af te geven? Paniek! Ik hoop dat je weet dat het vandaag zaterdag 14 februari is. Ik wil je niet nog meer stress geven hoor, just saying

Voor de lotgenoten onder jullie heb ik nog snel even een lijstje samen gesteld van toffe cadeau ideetjes of fun things to do. Hopelijk zit er iets tussen waar jijzelf of je lief erg blij mee zal zijn. 

Cadeau Tips

1. Een toffe make-up tas is altijd erg leuk om te krijgen. Deze rode lipjes van Charlotte Tilbury zijn helemaal valentine theme. (€ 90,-)

2. Spice je nacht een beetje op met een spannend sexy game voor jullie tweetjes. Lees elkaars gedachten en geniet van leuke doe- opdrachtjes met Dirty Minds. (€ 20,-)

3. Het draait natuurlijk niet allemaal om jou favo presents! Misschien mag de boyfriend ook wel een klein cadeautje. Een kaarthouder is altijd safe, maar deze gas station print van Paul SMith is extra fun! (€ 130,-)

4. Met een goed parfum doe je nooit iets verkeerd. Miss Dior is een classic geur, maar oohhh zo yummie. (€ 62,40)

5. Ben je een echte coffee addict just like me? Een hele box vol super delicious latté's van Starbucks versieren met de quote "I love you a latté"! Ik zou er meteen aan beginnen. (€ 3,80)

6. Een boeketje bloemen is misschien niet de meest originele optie, maar geen enkele vrouw krijgt niet graag een mooi boeket bloemen! Don't you lie, ladies

7. Zelf je overheelrijke machiato maken of je dulce espresso at home. Vanaf nu kan je je vriendje commanderen wanneer jij een home made koffie nodig hebt met deze Gran Maestria van Nespresso. (€ 598,95)

To Do

1. Maak van je Valentijnsnacht een echt feestje! Geen romantisch diner met kaarslicht, maar eens goed de beentjes strekken. Wil je feesten op een echte toplocatie dan is Bourla Beats echt iets voor jou! A very exclusive party georganiseerd door ToneelHuis in de Bourla in Antwerpen. Leuk nieuw extraatje is de Gin Tonic Lounge in de Foyer. Bestel je tickets online op toneelhuis.be of lekker easy aan de deur. 

Wat ik het allerliefste doe? Wellness dagjes samen met je lief! Samen genieten van elkaar, ontspannen en helemaal tot rust komen in een jacuzzi. Valentijn is het ideale moment om een special valentine treatment te strikken helemaal in het love theme. Pak een flesje champagne mee, een bakje aardbeien en wat chocolade en je bent ready for the night. Schuim snel het internet af of ga voor een handige BONGO bon. 

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded