Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I Do Hilfiger

Door Ine op 13.02.2015

Tijdens de lente krijgen we allemaal iets meer kriebels in de buik en staan er opvallend meer wedding parties op de agenda. Tommy Hilfiger liet zich inspireren door de liefde in zijn Spring 2015 campagne: I Do Hilfiger.

Let’s get married en give a rock ‘n’ roll wedding party! Zo kunnen we ons allemaal updressen in de nieuwste collectie van Tommy Hilfiger.

De collectie heeft een zeer laidback feeling en een edgy rock ‘n’ roll twist. Unconventional cool bepaalt the big day. Veel black & white, strakke pakken, maar wel met een hoekje af. Nu nog een coole rockband vinden en je zal allesbehalve een saai trouwfeest beleven.

De wedding pics zullen er very cool uitzien dit seizoen. 

Topfoto © Craig McDean

Met medewerking van Jolien Vyverman

page loaded