Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dress up for Valentine

Door Bieke op 13.02.2015

Almost Valentiiine! Show him the love met... nou ja kies zelf maar met wat, maar zeker met iets moois om aan te doen. Spice up your outfit!

Misschien krijg je wel een ring voor Valentijn, maar als je lief het over een andere boeg wil gooien, kan je al beter zelf een juweeltje aandoen. Juwelen maken elke outfit af en zijn very chique voor bij het Valentijnsdiner. De fonkelende juwelen van Pandora zijn romantisch, stralen pure luxe uit en zijn er voor elk budget


© Pandora


© refinery29.com

Verzorgde nagels zijn altijd een must. Met klassieke kleuren zoals feldrood of wijnrood zit je safe. Nail art is ook hot hot hot dus wie graag speelser uit de hoek komt, kiest dit jaar voor een <3 op de nagels. 


© Pinterest


© Pinterest                                                          © Magdalena

Zet je beste beentje voor. Een klassevolle outfit op deze speciale dag is geen overdreven moeite. Een jurk of lange rok met high heels zijn heel vrouwelijk, maar let vooral op wat hij mooi vindt. Je doet het uiteindelijk voor hem, nietwaar? Ook wat je onder je outfit aanhebt mag gezien worden. Haal je mooiste lingeriesetje boven. 


© Princesse Tam Tam

Probably ga je na je date niet meteen slapen, maar duik je toch tussen de lakens. Doe het dan liefst tussen frisse lakens. Pimp je bed op Cupido's Day met deze adorable dekbedovertrek van Made by Iris


© Made by Iris

Smoochie, smoochie, happy Valentine!

Topfoto © Pinterest

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded