Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Michaël’s Valentine Wish List 2015

Door Michael op 12.02.2015

“If equal affection cannot be, let the more loving one be me”, schreef de poëet W.H.Auden. Het is met die gedachte dat ik naar Valentijn kijk dit jaar. Een moment om stil te staan bij de liefde, en ook bij de vele ogenblikken waarop je je petekind in de ogen kan kijken, je moeder een stevige knuffel kan geven, je boyfriend z’n naam van de daken kan schreeuwen of gewoon beseft dat je meer van jezelf moet gaan houden. Gedachten die me absoluut aanspreken en tot nadenken stemmen. Of wat betekent liefde anders?

Valentijn is de hoogmis voor geliefden én het uitgelezen moment om die emoties te tonen aan iedereen voor wie je affectie voelt. Dat kan perfect met een handgeschreven post-it’je, een hartverwarmend voice-mailbericht, een innige omhelzing of een keitof cadeautje. Hierbij mijn Valentine Wish List 2015 boordevol geschenktips voor een liefdevolle Valentijn. Geniet van elkaar & de gifts, want elk excuus om te feesten en om cadeaus te delen is goed.

1. Met enkele sneeuwbuien achter de kiezen en de lentezon die helaas pindakaas nog nergens te bespeuren valt, blijft de regen dreigend boven ons hoofd hangen. Ideaal om die natte toestanden de baas te kunnen, zijn de prachtige en kwalitatieve regenjassen van Stutterheim. Ik vier de liefde overal, dus graag een opvallend knalrood exemplaar. Te koop via de Stutterheim website of bij Smets in Brussel voor € 225,-.

2. De feestdagen zijn net achter de rug én we krijgen alweer een fijne reden om de champagne te laten knallen. Deze bruisende aperitivo betekent altijd feest! Ideaal om met Valentijn cadeau te geven, is de Secret Box by Piper-Heidsieck. Voor € 250,- krijg je niet alleen het gouden godendrankje maar ook nog een bijpassende juwelenbox om al je familiegeheimen in te bewaren. Verkrijgbaar in de betere wijnhandel of via de Piper-Heidsieck website.

3. Heerlijk geurend de lente in, dat is wat ik wil. Een parfum zegt zoveel over je persoonlijkheid en daarom wil ik werkelijk àlle fragrances van Jo Malone in huis hebben. Van geurkaarsen, body lotions tot hun Eau de ColognesI need them all! Gewoon omdat ze mij doen denken aan vervlogen emo-momenten. Héérlijk. Deze keer ga ik voor de gloednieuwe Cologne Intense Incense & Cedrat vol wierook, hars & citrus. Te koop bij Senteurs d’Ailleurs of in de Jo Malone boetieks op de luchthaven van Zaventem, 100 ml voor € 115,-.

4. Schoenen, ze zijn en blijven een verslaving. Ze zijn rood -ultra-symbolisch voor de liefde-, springen meteen in het oog en liggen bovendien nog niet in m’n schoenenkast: deze ab fab derby schoenen van Dr. Martens. Te koop bij o.a. Monar in Antwerpen of via de Dr. Martens website voor € 135,-. I need them!

5. Longing for summer? Dan kan je nu alvast beginnen met je lichaam summer proof te maken. Misschien een paar lessen crossfitness plannen of gewoon die cursus yoga die je al zo lang wil starten. Ik doe het rustig aan en begin met m’n voetjes. Voor mij graag zijdezachte tenen gecombineerd met een gladde hiel. Het Clarisonic Pedi toestel is ideaal voor het verwijderen van ruwe huid aan je voeten. Misschien ontbreekt er enkel nog een paar Havaianas in dit pakket. Exclusief te koop bij ICI PARIS XL voor € 199,-.

Cupido, je pijl hoef je niet meer af te schieten, die is ondertussen al jaren geplant. Een klein cadeautje mag je altijd leveren, of gewoon een doosje vol liefdevolle spreuken is voldoende. Geniet van elkaar...

page loaded