Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lingerie voor Valentijn: 5x hot as hell

Door Tiany op 12.02.2015

Ik heb jullie al, met veel plezier, verschillende artikels gebracht over lingerie. Van red lingerie over shapewear tot lingerie trends. Zelfs over mannenondergoed heb ik me ontfermd. Het Belangrijkste is dat je je goed voelt in lingerie en dat hoeft niet per se met rode of budgetvriendelijke items te zijn. Ik geef jullie graag nog wat inspiratie om mooie niemendalletjes te bemachtigen voor that special day with that special someone.

Aubade

 

Het Franse Aubade is opgericht met als main goal het omzetten van hun sterke expertise in corsetterie naar sensuele en glamorous lingerie. De tijden van ondersteunende (lees: ingesnoerde en ingepakte) korsetten zijn voorbij en het speelveld werd opengetrokken naar seductive lingerie. Het merk was de eerste om matching-colored bras and underwear op de markt te brengen. Nu, 57 jaar later, is Aubade gegroeid. Naast hun alledaagse, sympathieke ontwerpen hebben ze ook enkele more daring items in hun aanbod. Keuze genoeg voor de vrouw die van alle markten thuis wil zijn.

Damaris

 

In 2001 bracht Damaris Evans haar eerste lingerie collectie op de markt. Op Central Saint Martins College had de Engelse Fashion Print Design gestudeerd en vol ambitie en creativiteit ontwierp ze haar eerste items aan haar keukentafel. Na 14 jaar heeft Damaris een heus palmares en mag ze Angelina Jolie, Kate Winslet en Dita von Teese tot haar clienteel rekenen. Haar signature panties met strik op de achterkant zijn my personal favorite.

Huit 8

 

The French know lingerie. De naam Huit werd gekozen voor het ‘8’ vormige figuur die in horizontale positie het oneindigheidsteken en the shape of women’s breasts belichaamt. French flare, Parisian style, het label is ultimately luxueus. De details in deze lingerie zijn steeds onweerstaanbaar en door het gebruik van pittige kleuren krijgen de ontwerpen een hedendaagse en frisse toets. Oui, oui, Huit 8.

La Perla

L’amore gaat hand in hand met lingerie. Het Italiaanse La Perla is een gevestigde waarde in il mondo di lingerie en dat is volledig terecht. Klassevol en hot like fire is La Perla ten voeten uit. Dit bewezen ze ook met hun allereerste Atelier Couture fashion show op Paris Couture Fashion Week. De lijn is eerder een vertaling van lingerie naar bovenkleding en ik vind het een prachtig geslaagd concept.

Maison Close

 

Origineel betekent Maison Closeétablissement offrant le service de prostituées’ en daar spelt het merk perfect op in. A little more daring and outgoing dan bovenstaande brands, brengt Maison Close erotic and chic samen in hun collecties. Ze balanceren tussen fetish and stylish maar it works wonderfully well.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded