Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Juicy Jewellery voor Valentijn

Door Tiany op 12.02.2015

All the fuzz rond Valentijn ... You love it or you hate it. Voor de romantieke zieltjes onder jullie zorgen wij voor een overload Valentijn op Belmodo. Wat zat er nu nog niet tussen? Juweeltjes, helemaal in Valentijn thema. Een mooie ring, een toffe armband, schattige oorbellen of een statement ketting.

Belmodo heeft voor jou de perfecte bling bling samengezocht om jouw Valentine outfit helemaal af te maken. Btw kan je hier ook leuke tips uithalen om nog last minute aan je lover door te geven als prezzie! Wie weet krijg je wel een pretty jewel van je Valentijn. 

Welk type Valentijnjuweel ben jij? Ontdek het hier in de line-up van Belmodo

Girly Girl

Ben jij die hopeloze romanticus en moet er aan jouw Valentijnsjuweel minstens 1 hartje of pareltje hangen? Dan ben jij defenitely een girly girl. Alles wat roos, rood en schattig is, is jouw ding. Er zijn genoeg sparkly juwelen op de markt, maar wij hebben 2 merken geselecteerd die wij echt top vinden. 

1. De Karma Beads armband van Thomas Sabo is pure valentijn. Dit setje is speciaal voor le jour d'amour verpakt in een mooi Saint Valentin doosje. (€ 59,-)

2. De bekende Collana van Thomas Sabo is in een roos diamanten jasje gestoken voor de geliefden onder jullie. 100% glitters gegarandeerd op die speciale avond. (€ 168,-)

3. I love Dodo! Echt vrouwelijk en pure romantiek in een juweel gegoten. Kijk maar naar deze Amore ring red ruby. (€ 350,-)

4. Je kan toch niet zonder matching armbandje bij de prachtige ring van Dodo zeker? Hier is de Amore bracelet tadaaaaa! (€ 515,-)

Rock & Roll Valentine

Hard Rock Hallelujaaaaaaa! Geen flauwe zever voor deze grieten. Heb jij liever een ruw, out of the box juweel voor je Valentijn? Enter deze categorie dan aub. Strak metaal met een stoere twist. Er valt niet te sollen met jou want je sieraden spreken boekdelen wink!

1. Dubbele ringen zijn mega hot op dit moment. Deze van Vanessa Mooney met de stoere liefdespijl kan elk moment afgeschoten worden naar de love of your life! (€ 119,-)

2. Deze cuff chain kan je rond je arm dragen of rondom je enkel. Wil je een stoere look? Instant rock chic als je dit juweel draagt van Monocrafft. (€ 210,-)

3. Body chains, het lijkt me mega onpraktisch, maar het ziet er oh zo geweldig uit. Dit is een erg fijn exemplaar in subtiel goud. Niet teveel kleine details, maar classy simpel door Vanessa Mooney. (€ 115,-)

4. Als het maar allemaal extra groot is. Dit geldt voor alles in het leven, ook voor je juwelen! Check deze XL long earring gemaakt uit het typische koele sterling silver voor de metal look van Monocrafft. (€ 75,-)

5. Als we ons even proberen inbeelden kunnen we de grote X verwerkt in het juweel zien als een dikke zoen voor Valentijn. Use your imagination please! Monocrafft kan dus ook "romantisch" zijn. (€ 330)

Edgy Chick 

Dit is voor de ladie die wel op zoek zijn naar een vrouwelijk juweel, maar niet moeten weten van die romantische stuff. Liefst subtiel, maar toch erg persoonlijk. Dit is sowieso meer mijn ding als ik een categorie zou moeten kiezen. Boyfriend on the other side, je weet wat je te doen staat!

1. De zilveren feather and pearl oorbellen van Wouters & Hendrix hebben een erg persoonlijke touch. Het assymetrische aspect maakt het net ietsje anders. (€ 125,-)

2. Nog adore, adore, adore want deze Adore ring gold smaakt enkel maar naar meer! Een subtiel hartje, maar echt niet overdreven opgevuld met sparkly riverstones. Met dank aan, natuurlijk, Riverstones. (€ 115,-)

3. Ik ben helemaal fan van dit merk. Nog meer moois van dit Nederlandse merk Riverstones. Ik wil ze gewoon allemaal hebben. Deze gold cuff staat bovenaan het verlanglijstje! (€ 155,-)

4. Ben je super eco, bio en fan van de natuur? Deze blaadjesketting van Jane König is dan de perfecte afwerking voor bij jouw levensstijl. (€ 104,-)

5. Ben je een lieve meid, maar kan je soms een mini-wapen gebruiken? Deze hoornoorbel van Jane König ziet er super edgy uit en kan ook nog eens lekker gevaarlijk uit de hoek komen. Als die vriendjes weer eens lastig doen ... (€ 107,-)

6. De iconic gold armband, klinkt al heerlijk op zich, is ook een juweel van het merk Wouters & Hendrix. Nog net in de amour categorie met het slotje voor de perfect passende liefdessleutel. (€ 480,-)

Foto's: Monocrafft, Wouters &Hendrix, Jane König, Vanessa Mooney, River Stones, Dodo, Thomas Sabo en We heart it.

Met medewerking van Jan Van Eldere. 

page loaded