Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

5x lingerie onder €100

Door Angelique op 12.02.2015

Zoals eerder vermeld in het artikel 5 budget lingeriemerken hoeven pretty undergarments niet duur te zijn. Voor Valentijn is het heerlijk om jezelf of je partner te verwennen met een mooi setje en all the better als het ook nog eens aan schappelijke prijzen is. Hierbij nog 5 brands die je reasonably priced lingerie aanbieden.

Urban Outfitters: €85,-


© Urban Outfitters

Bij Urban Outfitters hebben ze a wide range qua lingerie die net dat tikkeltje anders is. De stuks van Bluebella zijn hotter than hot en voor een compleet setje ben je geen handenvol geld kwijt. Kinky unmentionables at a decent price, perfect match.

Triumph: €82,90


© Triumph

Triumph is een internationaal bedrijf dat streeft naar kwaliteitsvol en modebewust ondergoed. Met meer dan 2.000 vestigingen over de hele wereld voorzien ze vrouwen van sex appeal and excellent support

Intimissimi: €71,70


© Intimissimi

Sinds 1996 laat Intimissimi de Italiaanse passie los op ons. Met frivool kant en a little bling zorgen ze voor een knetterend setje dat gegarandeerd vonken geeft. Mamma mia!

Calvin Klein: €47,-


© Kendall Jenner Instagram

Kate Moss, Kendall Jenner, Alexander Skarsgård, Justin Bieber en Lara Stone dragen ze met veel plezier, de undies van Calvin Klein. Dit über-klassevol ondergoed is zo mooi in z’n eenvoud en wordt daardoor an all time classic. You no longer need to wish to be one of the cool kids when you’re rocking these babies

& Other Stories: €44,-


© & Other Stories

Elegantie ten top bij & Other Stories. De hele collectie van deze keten is clean cut chic en ook de lingerie is a perfect base. Met de mesh details in de bh en hotpants oogt het geheel modern and sophisticated en door de lichte kleur is het ultra vrouwelijk.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded