Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ine’€™s Valentine’s Wish List 2015

Door Ine op 11.02.2015

Eerlijk, toen ik klein was, was ik allergisch aan jongens. Nochtans altijd geweten dat ik voor de boys was, maar als mini me’ke moest ik er niets van weten. Ik begreep dus ook totaal niet waarom de liefde gevierd moest worden op 14 februari. Valentijn leek me de stomste uitvinding aller tijden. Nu, 20 (#OMG) jaar later denk ik daar echt helemaal anders over.

Since I found true love, kan ik de liefde niet genoeg vieren. In oktober van dit jaar ken ik hubbie dear 6 jaar en in november zullen we 3 jaar getrouwd zijn. ‘t Is (bijna) elke dag feest bij ons, maar op 14 februari, op moederkesdag, op mijn verjaardag, op zijn verjaardag en op onze trouwdag (#spoiled) doen we er een schepje bovenop met een topetentje in 1 van onze favoriete restaurants en kadooooootjes. De hubbie is niet van de vindingrijkste, dus een kleine hint is altijd meer dan welkom. Bij deze…

1. Een tijdje geleden onthulde Loes haar late liefde voor de Stan Smith sneaker van Adidas. En ik begrijp haar helemaal, want ik zit met exact hetzelfde gevoel. Stan Smith wasn’t my first love either, maar ik wil ze toch heel graag nu, nu, nu. Ik ben ook helemaal fan van de Pharrel Williams collectie bij Adidas, dus als je ze niet vindt, lieverdje, hoef je je niet in te houden en mag je voor de witte sneaker met kleine rode polka dots gaan. Daar doe je niets verkeerd mee. De Stan Smith Adidas sneaker is te koop via alle Adidas stores, online via Zalando. € 95,- voor de Stan Smith Original, € 120,- voor Pharrel Williams’ limited edition.

2. Een tijdje geleden kreeg ik een fantastische Diptyque demonstratie in de vernieuwde Donum, een topinterieurzaak in Antwerpen en Hasselt, en I fell in love instantly. Echt waar, ‘t was een soort liefde op het 1ste gezicht en ik werd er heel hebberig van. Ik kies voor de droge Voile Satin olie voor body & hair en voor de Emulsion Velours voor zachte en gevoede handen. Spray wat van de droge Voile Satin op je huid (als je jouw kleren al aan hebt, zalig toch!) en in de punten van je haar en you are ready to go. De Emulsion Velours handcrème zet je naast je (Diptyque, duh) handzeep om droge winterhanden te vermijden.

Het volledige Diptyque gamma is beschikbaar bij Donum (Antwerpen en Hasselt), online via de Diptyque webshop. Voile Satin € 45,- / Emulsion Velours € 35,-.

3. I love a life in pictures, dus deze soft pink Fujifilm Instax Mini 8 kon niet ontbreken op mijn Valentijn wish list. De Instax Mini 8 is beschikbaar in 6 verschillende snoepkleurtjes en in zwart. Te koop in elke multimedia store en online via Bol.com. € 92,- // Film aanvulling € 21,99. Can’t wait to start shooting (en sharing)!

4. Love is Essentiel en dus kon mijn favoriet Essentiel Pre-Summer 2015 stuk niet aan dit lijstje ontbreken. Ik ben een echte Essentiel-fan en selecteer dan ook altijd mijn lievelingsstukken bij het begin van elk nieuw seizoen. Dit Cotton Crewneck Sweatshirt in zwart met prachtige libelprint surely is wishlisted. Te koop in alle Essentiel brand stores en via de webshop. € 125,-.

5. Ik ben een runner. Niet zoals ons BelmodoBie (1.000 km vs 500 km, auchie), maar lopen is mijn mind clearing thing. Ik woon in een parkrijke omgeving en profiteer daar heel graag van. Nu, goed sporten kan enkel in een topoutfit. Zweten doe je in stijl, anders gaat het maar half zo goed. Believe me: been there, done that. De nieuwe Nike collectie ziet er super uit, dus doe mij maar deze roze Zebra. The flashier, the better. Nike Performance Panty in hyper pink, € 54,95, via Zalando.

I'm ready en hoop van harte dat ook jij een fantastisch Valentijns-, een secret Valentine- of I spoil myself Valentine-cadeau krijgt op 14 februari. Keep me posted, love to hear your stories!

page loaded