Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fashion Week Essentials

Door Tiany op 10.02.2015

The most beautiful time of year is almost there! Aaaah, Fashion Week is elke keer iets om halsreikend naar uit te kijken. Deze altijd vernieuwend en exciting  periode kom je helaas niet door zonder enkele essentials. En natuurlijk heb ik daar een lijstje van gemaakt dat ik met plezier met jou wil delen.

1 Mulberry Alexa Bag
Deze tas is sowieso een tijdloos item en past for sure bij al de fabulous outfits die de revue passeren. And in this case is het gewoon ook een ideale tas om al je necessities in kwijt te kunnen.

2 HTC RE Camera
Ik vind het ontzettend leuk als high fashion brands hun modeshows live streamen. Gives you the feeling you’re front row even though you’re not. Toch geeft het niet de volledige ervaring weer die fashion week eigenlijk is. The running around, de buzz die er rond alle events hangt, de mensen die aanwezig zijn... Niet meteen iets wat je op de video's ziet die online worden geplaatst door de modehuizen. Dankzij de HTC RE Camera komt de full experience toch wat dichter bij. De handheld camera bezorgt je HD videos, selfies and other pictures en dit allemaal in real time. Nu moet je gewoon zorgen dat je iemand kent die fashion week afschuimt.

3 Evian Facial Spray
In need for some refreshment? Easy peasy met deze verkwikkende Evian Spray.

4 Chanel Le Weekend
New fashion, new skin. Niet letterlijk uiteraard, maar het beauty product van hét Franse modehuis verjongt de huid wat resulteert in super skin that feels brand new

5 Sniff Tissues
No explanation needed. De papieren doekjes van Sniff zijn altijd in style en tijdens fashion week zijn de designer zakdoekjes volledig toepasselijk.

6 Moleskine notebook
Akkoord, we live in a digital age maar op cruciale momenten laat het ding vooral van zich afweten. Pen en papier zijn altijd betrouwbaar en de schriftjes van Moleskine zin veruit de mooiste. Je helpt er ook je medemens mee want bij aankoop van One (Red) Day steun je de strijd tegen hiv!

7 MAC Ruby Woo
For ever a classic, deze lipstick. Hij staat iedereen, blijft eeuwig zitten en is prachtig mat. 

8 Yves Saint Laurent Touche Eclat
Dit is de favoriet bij uitstek van menig model en makeup artist. Zo vaak gekopieërd maar there's nothing like the real thing. Het verbergt alle onregelmatigheden (die de vervelende gewoonte hebben om tijdens drukke periodes hun entree te maken) en voorziet je van flawless looking skin.

9 Sewing Kit
Bij last minute fashion emergencies is het belangrijk dat je jezelf uit de nood kunt helpen. Dankzij de mini naaikit van Veritas kan je je outfits terug tiptop in orde maken.

10 All Good Energybars
Van hot naar her rennen leaves you hungry. Door het strakke tijdschema is er niet altijd voldoende tijd om jezelf van nutritionele voeding te voorzien. We hadden je al verteld over All Good Cuisine. Ze hebben ook yummy energiebars. They totally do the trick!

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded