Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grammy’s 2015: say yes to the dress… or not?

Door Michael op 09.02.2015

Het is gebeurd! De red carpet is weer opgerold, de spots zijn uit en de rust is wedergekeerd in Beverly Hills. De 57th edition van de Grammy’s was once again een show die je absoluut gezien moet hebben.

Wij bij Belmodo hebben nachtje door gedaan om alles op de voet te kunnen volgen! Inderdaad #diehard. Collectieve vermoeidheid, donkere wallen en liters koffie. Dat is Belmodo na de Grammy’s op maandag!

Rode lopers: een fenomeen apart. Iets waar iedereen wel eens over wil flaneren. Routine voor deze idolen zou je denken. Think twice! Wat je de revue ziet passeren, is soms letterlijk om van weg te lopen. Gelukkig waren er ook nog een paar knallers aanwezig! Wij hebben voor jou de ergste NOT’s en de beste HOT’s op een rijtje gezet.

HOT

De winnaar van de avond is voor ons zonder twijfel Taylor Swift. Oké, ze heeft wel geen Grammy mee naar huis mogen nemen, maar de Belmodo Best Dressed Award is binnen! Chic, klassevol, genoeg bloot op de juiste plaatsen en een goddelijke kleur maken van Miss Swift de eyecatcher van de avond. Ze schitterde in haar ontwerp van Elie Saab! Brava

Ohlalaaaa Curvelicious alarm! Mrs Carter zit bij de grote winnaars van de avond. Niet enkel met haar Grammy Awards, maar ook met haar erg vrouwelijke dress. Met zo een body moet je uiteraard showen, ik zou het ook doen! Alleen ben ik nog volop aan het squatten voor een Beyoncé ass. Ooit geraak ik er wel! Onder de boys was er ook een duidelijk opvallend figuur. Nick Jonas zag er erg slick 'n smooth uit in zijn perfect maatpak. Classy, maar met de nodige bad boy attitude. That's how I like it

De enige die met purple haar wegkomt is Katy Perry. Verft iemand zijn haar paars, dan vraag je je af wat die persoon bezielde. Kijk je naar Miss Perry dan snap je het helemaal! Haar jurk is simpel, maar met de perfecte dosis glam and glitter! Good job, lady Dark Horse. Ook Miley Cyrus zat bij onze absolute favorietjes! De combo van haar pixie coupe met de simpele, elegante black dress is een match made in heaven. Typisch Miley moet er wel wat vlees getoond worden hé! Gelukkig zijn de tepels bedekt deze keer. 

Gespot! Deze super toffe customized Adidas Originals volledig bezet met goude Swarovksi kristallen. Kijk toch eens hoe schattig Pharrel Williams eruit ziet in zijn piccolo pakje! Adore!

NOT

The Queen of Pop, Madonna, mocht de show openen. Onder ons gezegd en gezwegen, she's still got it, maar de outfits waren een schot naast de roos. Echt gênant voor Miss Frozen. De red carpet dress was al helemaal niet om van achterover te vallen. "Embrace your age" is het einge wat ik kan zeggen als ik dit zie. Kortom, de misser van de avond

Voor de grote flaters van de avond hadden we keuze genoeg! Ongeloofelijk hoe sterren erin slagen om zich in de lelijkste gewaden te wringen. Shoppen ze met ooglappen op of weten hun personal stylists totaal niet waar ze mee bezig zijn? I really don't know! Nicki Minaj lijkt te zijn gevallen in een grote doos vol oude video tapes en bedacht ter plaatse een 'sexy' kleedje. Ja... niet echt gelukt. Rita Ora lijkt dan weer op een wandelende discobal. Put your sunglasses on als Miss Ora voorbij komt of je bent blind voor het leven.

Ik moet zeggen dat ik echt fan ben van de kleur en de babydoll look die Rihanna probeert te creëren, maar dat is dan ook alles. Als ik naar deze foto kijk zie ik enkel 1 grote roze taart en ik denk niet dat dit de Diamond zangeres haar bedoeling was. Désolé maar je behoort tot de afdeling NOT! We zijn nog steeds fan van je Ariana Grande! De Belmodo Boys komen nog steeds naar je concert in Antwerpen binnenkort. No worries! Doe dit gewoon nooit meer! Thanks. xoxo

Foto's: Official website Grammy's 2015.

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded