Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pink stuff voor Valentijn

Door Koen op 08.02.2015

Na kerstmis is Valentijn de ideale gelegenheid om je loved one te voorzien van enkele cadeautjes. Meestal horen chocolade en bloemen bij het vaste gift giving ritueel op 14 februari maar tradities zijn er soms om gebroken te worden. Verras daarom je lief met 1 van volgende items en je scoort gegarandeerd!

1: Eborian Pink Perfect Crème

High technology uit Korea gecombineerd met cutting edge knowhow uit Frankrijk voorziet je gezicht van een perfecte glow. De Pink Perfect Crème zorgt voor een zijdezacht gevoel en is ideaal om je make-up beter te laten uitkomen en langer te behouden. Beschikbaar in Ici Paris XL voor € 36,35.

2: Swatch Unlock My Heart 

Kwaliteit en hedendaags is waar Swatch voor staat en voor Valentine’s Day hebben ze een special edition (€ 58,-) uitgebracht. Playful pink met een schattig design dat doet denken aan de slotjes die je aan Parijse bruggen vindt, dit horloge is the way to many hearts. Oh, en het doosje waarin het horloge zit is too cute for words! Koop hem in de nieuwe Swatch shop aan de Oude Markt.

3: HTC One mini 2 in Blossom Pink

De tijd van handgeschreven liefdesbrieven is een beetje naar de achtergrond verdwenen door het gebruik van digital accessories. Mail en sms dienen als vast communicatiemiddel en vervangen de loveletters door lovemails & lovetexts. HTC, wereldwijd om zijn innovatie en design, brengt een HTC One mini 2 uit in shiny pink voor € 399,- . Perfect for texting little love notes to your lover!

4: L’Occitane Fleurs de Cerisier L’eau

Frivoliteit ten top op le jour d’amour! L’Occitane is een excellent beauty brand met producten. De nieuwe limited edition parfum Fleurs de Cerisier L’eau nodigt je uit om weg te zweven op een frisse en delicate wervelwind. Bloemen en hun signature scent zorgen voor het hart van dit parfum met als basis lichte muskus. Sprankelende citroen, watermeloen en zwarte bes hullen je in een heerlijk geurend wolkje parfum.

5: Louboutin Cora Glitter Mini/Specchio

Monsieur Louboutin weet hoe hij vrouwenharten sneller moet laten slaan. De schoenen met signature red soles zijn telkens ware kunstwerkjes. Als je je geliefde extra wil verwennen op zaterdag 14 februari 2015 raad ik je aan om deze Cora Glitter Mini/Specchio cadeau te doen. You can’t go wrong with a fabulous pair of Louboutin shoes.

page loaded