Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get a Grammy dress

Door Lars op 07.02.2015

Binnenkort zijn het weer Grammy’s, dé jaarlijkse hoogmis voor de muziekindustrie. Wie schreef de dikste hit van het voorbije jaar, wie is de beste producer en naar wie moeten we uitkijken dit jaar? Maar vooral: wie draagt er op zondag 8 februari 2015 het mooiste kleed?

Elk jaar kijken we uit naar de red carpet beelden. Wat zal Nicki Minaj nu weer aanhebben? Zowel de yays als de nays zijn een plezier om te zien. People watching is always fun! Tijd voor een recap van vorig jaar. Dit waren volgens ons de mooiste outfits.


© Lester Cohen 


© Lester Cohen 


© Lester Cohen                                                  ©  Larry Busacca

Elke keer denken we 'Tedju', we willen ons ook eens in zo’n kleed hijsen. Budget wise zal dat nooit lukken, dus gaan we op zoek naar look-a-likes die onze bankrekening wel aankan!

Alicia Keys is een droomvrouw. Geen skinny bitch zoals half Hollywood, maar wel altijd super stylish. Met deze blauwe maxi dresses komen we al aardig in de buurt van de hare. Decolleté of geen decolleté, aan jou de keuze. Allebei te koop via Asos.


©  Asos

De Gucci-jurk van Taylor Swift maakte indruk op ons. Swifties like us willen met deze jurk zelf wel eens naar een galafeest. Of allee, eentje die er op lijkt. Deze Cosmic glitterjurk is online te koop bij Coast. Houd bij dit soort jurk je juwelen sober. Just like Swiftie.


© Coast 

Een metallic jurk kan zeker niet altijd, maar op hoogdagen mag het wel. We love Rita Ora in haar green metallic dress van Lanvin. Helaas geen Lanvin in onze kleerkast, maar wel één van deze jurken. 


© A sos                                                                © River Island 

Bij Asos shoppen we een groene sequin dress. In een andere kleur, maar even happy & shinny vonden we een roze metallic jurk bij River Island.  

Ariana Grande zag er in haar mouwloze bloemenjurk van Dolce & Gabanna very cute uit. Ze droeg er wel vieze bruine oma panty’s onder. Die hoef je niet te kopiëren. Please! 


©Asos                                                                ©Coast 

Op Asos vonden we een zeer budgetvriendelijke bloemenjurk. Wie minder van de bloemen houdt, maar wel van een A-lijn, kan voor onze 2de optie gaan, te koop via Coast

De hoed van Parrell Williams was het gespreksonderwerp na de Grammy’s van vorig jaar. De hoed kent veel haters, maar wij vinden hem eigenlijk wel cool. He just has so much attitude. Als jij een berenvelletje hebt en tegen een beetje commentaar kan is dit iets voor jou. Op Amazon vind je een goekope versie van de legendarische hoed


© Amazon

Topfoto © Instagram @thegrammys

Met medewerkin van Jolien Vyverman.

page loaded