Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Get the red Valentine’s look

Door Tiany op 06.02.2015

Je kan er niet aan ontsnappen, de dag der liefde komt er met rasse schreden aan. Naast rode lingerie kan je op zaterdag 14 februari 2015 ook je outfit pimpen met enkele rode stuks. 5 red items om jezelf in de kleur van l’amour te hullen!

Top


 

Een rode, doorzichtige blouse kan soms wat trashy zijn, maar bij Mango vond ik er een die perfect balanceert tussen lieflijk en zinnenprikkelend. Combineer ‘m met kledij in basic kleuren zoals zwart, wit, grijs of navy blue.

Broek

Voor een fiery statement is een rode broek echt ideaal. They make your legs pop en zorgen er sowieso voor dat je the walk of love met verve doet. De broeken van American Apparel zitten echt super comfy zonder sex appeal te verliezen. Perfect booty in deze red trousers!

 
© American Apparel &  © Urban Outfitters

Rok

Een rokje met een high waist is een ideale optie om jezelf op en top vrouwelijk te voelen. Broeken en rokken met een hoge taille zijn helemaal on trend tegenwoordig, dus je bent met dit item van Urban Outfitters ook op Valentijn helemaal fashionable.

Jas


© Zara

Een kleurrijke jas is een excellent choice om jezelf te laten opvallen in het grijze straatbeeld. Rode mantels en jacks maken een awesome statement en op Valentijn mag je zeker een beetje opvallen, toch? In dit jasje van Zara zal dat wel lukken, I promise.

Schoen


© Sasha

Go for a sexy secretary look en trek rode high heels aan. Sensationally sensual onder een kokerrok die je met een witte blouse draagt. Mijn favorites zijn deze simple yet daring shoes van Sasha. Verleidelijk tot en met!

Tas


© The Cambridge Satchel Company

Hou je ‘t liever wat low key dan is een red bag de beste optie. Een tof en tijdloos model zoals the Cambridge Satchel in een eye popping color past op ontzettend veel outfits en gives it that little extra.

Topfoto © Mango

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded