Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Deze juwelen dragen we volgend seizoen volgens Calvin Klein

Door Tiany op 05.02.2015

Een tijdje geleden konden we de nieuwe collecties Calvin Klein jewelry + watches ontdekken. Volgens Calvin Klein dragen we komende maanden multilayered vrouwelijk minimalisme.

President Laura Burdese van Calvin Klein gaf ons een rondleiding door de nieuwe collecties en toonde ons periode 1, die nu in de winkels ligt tot eind april 2015 en periode 2, te koop vanaf mei 2015 tot eind augustus 2015.

Het sterke DNA van Calvin Klein (unieke, sophisticated, functionele en vrouwelijke stukken) blijft onaangeraakt, maar de collecties experimenteren dit keer met 3D-effect. Zowel bij de horloges als de juwelen zijn er verschillende lagen boven elkaar aangebracht in verschillende materialen, zoals stainless steel en pink gold, zonder zwaar te ogen (heb je ooit al 1 lomp Calvin Klein item gezien?). Matte vlakken gaan samen met gepolijste stukken. Het valt ook op dat er weinig rechtlijnigheid zit in de collectie. Curves make this collection very sensual, zei Laura Burdese en ze heeft gelijk.

We are in looove met de geometrische Calvin Klein Edge collectie. De collectie is iets jonger en heeft meer rock ‘n’ roll in zich dan we gewend zijn. Voor deze collectie worden 3-dimensionale studs gebruikt but still in a very Calvin way. Verwacht niet dat je plots de queen of punk bent. Ook hier speelt het merk met de combinatie van mat en shiny en verschillende materialen. Naast roestvrij staal (trouwens beter dan zilver!) en roze goud kan je ook items shoppen in PVD blauw en zwart. Het leukste aan deze collectie is dat je kan mixen & matchen. Probeer bijvoorbeeld eens 2 ringen op dezelfde vinger, maar in verschillende kleuren. Dit is duidelijk een speelse collectie voor vrouwen met een sterke persoonlijkheid.

Als het zou mogen nemen we ook nog iets meer naar huis uit de Calvin Klein Daring collection. Een juwelencollectie met kubusjes. De doorzichtigheid zorgt opnieuw voor het lichte en vrouwelijke effect. Het is bijna Valentijn, zeker?

De komende zomer zien we naast stainless steel, goud en roze goud ook veel kleur. Militair groen, beige, blauw en oranje bepalen het zomerpalet.

Voor het eerst brengt Calvin Klein ook een automatisch horloge op de markt. Very affordable, maar toch met de kwaliteit van een Zwitserse collectie. That’s wy we like CK.

For us it was an experiment because the watch is a bit more expensive than the other CK watches, but the reaction of the market was amazing. We started with 8000 pieces and they were sold out in a couple of weeks! –dixit Laura Burdese-

Als we haar vragen of Calvin Klein Watches and Jewelry trends wil volgen als de MICA (My Intelligent Communication Accessory) dan is het antwoord heel duidelijk 'nee'.

Smart watches do not fit in the DNA of Calvin Klein. We live in a super crowded world and we are all super connected, but we want to go to the other side and be sometimes totally disconnected to our social world. You shall see, next summer it will be very trendy to go to hotels, to places where there is no WiFi. It’s fantastic! -aldus Laura Burdese-

Dit idee blijkt ook uit de nieuwe campagne van het brand Find your moment #ckminute.

We want the people to connect with themselves –dixit Laura Burdese-

Een hele reis zonder WiFi zou ons misschien crazy in the coconut maken, maar van tijd tot tijd een momentje zonder van Instagram & Facebook vinden we een goed idee.

Met medewerking van Jolien Vyverman.

page loaded