Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Gestrikt!

Door Ine op 04.02.2015

Strikjes, ze zijn nooit weg. Ze zijn net zoals streepjes en red lips here to stay for ever and ever. Ze zijn ondeugend, spreken tot de verbeelding, zijn meisjesachtig, maar supervrouwelijk en soms zelfs een beetje edgy (denk maar aan de ‘retrostrik’). Bottom line: ze kunnen altijd en je scoort sowieso.

1. Strikjes met je haar

Ik slaag er maar niet in om mijn haar te laten groeien. Echt waar, ik knip het altijd terug af (geen geduld, sorry) en heb dus niet het haar om zo’n superleuke bow kapsels mee te maken. Ik ben nochtans helemaal fan van de bow bun, sponsored by Lady Gaga en Paris Hilton

2. Strikjes in je haar

Summer trend alert, want ik zie oooooveral strikjes in het haar opduiken. Een beetje te oud voor geworden, denk je? (zo ja, ga terug naar start en lees de eerste zin van deze post opnieuw). Strikjes are here to stay en zijn dus voor alle leeftijden.

Hou je van retrolike en superstoer? Kies voor een kleurtje en knoop je lint helemaal op. Are you more my kind of girl, ga dan übergirlie met de diadeemstrik of een grote strik rond je bun. Ik spotte al een strikdiadeem in de Pre-Summer collectie van Essentiel Antwerp (ook al te koop by the way, Glitter Bow Headband, € 35,-). Of think big en doe zoals Andy Torres van StyleScrapbook.com. Helemaal fan!Foto © Stylescrapbook.


Foto © Pinterest.

3. Suit up

Een strik(je) rond de hals kleedt altijd af, toch? En het is unisex op de koop toe. Een man in smoking en bow tie? Jummie! Een vrouw in pak met strik? Smoking hot! Kies een knitted exemplaar voor een casual en superdraagbaar effect. LNKnits bow tie, € 35,-

Of kies voor een bow collar voor een meer parisienne look. Combineer jouw strik met een frisse streepjesjurk zoals hier spotted op The Sartorialist of ga voor een meer klassieke combo zoals Mrs. Kim & Kourtney Kardashian. Succes verzekerd.


Foto © Pinterest + The Sartorialist.


Foto © LNKnits.

4. Gestrikt

Strikjes zijn allesbehalve kinderachtig. Ze geven een speels effect aan je outfit, maar zijn ook gewoon übergirlie en spreken tot de verbeelding. Draag je strik in de taille. ‘t Is ultavrouwelijk en door je taille te accentueren, worden je benen optisch langer. That’s how it goes.


Foto © Pinterest.


Foto © Pinterest.

5. Watch your back

Een blote rug is supersexy, dus ga er deze zomer zeker voor (als je rug al mooi gebruind is, scoor je sowieso). Kies een bloesje met mooie strik bovenaan om je look supermeisjesachtig te maken. ‘t Is cute, speels en 100% zomerproof.


Foto © Pinterest.

6. Where shoes meet bows

Als ik iets doe dan doe ik het goed, dus ik ga voor strikjes van kop tot teen. Ik had een instant crush op deze pointy toe flats van Kate Spade New York. Maar het kan ook iets minder meisjesachtig en op-en-top vrouwelijk met de zwarte bowed high heels van Aminah Abdul Jillil (by the way, die bestaan ook in leopard #OMG).


Foto © Pinterest.


Foto © Pinterest.

Strikjes zijn dus niet alleen voor alle leeftijden, ze kunnen ook door elk type vrouw gedragen worden, van casual tot superklassiek. Mijn advies: style up with a bow and you are good to go(w).

page loaded