Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

s.Oliver Denim pop-up @Amsterdam

Door Tiany op 03.02.2015

s. Oliver gooit het over een andere boeg en gaat helemaal denim style! Iedereen kent het merk s. Oliver als een merk dat gaat voor goede, tijdloze basics, erg safe dus. That’s history want sinds kort is de familie uitgebreid met het sublabel s. Oliver Denim

Een nieuw label vraagt om een nieuwe vibe en dat ziet het merk erg groots. Om hun internationale feel extra in de verf te zetten, kozen ze voor 2 hippe pop-up stores in Berlijn en Amsterdam. Meer had ik n iet nodig om een ticket te boeken en de Amsterdamse fashion scene onveilig te maken!

Met het nieuwe sublabel gaat het merk voor stoer urban and a little touch of bohemian. s. Oliver blijft draaien rond degelijke basics. Fans hoeven dus niet te panikeren dat het merk een heel andere uitstraling krijgt. Nu kan je je s. Oliver garderobe ook aanspijzen met great denim

De pop-up winkel in Amsterdam zal de hele maand februari zorgen voor great entertainment met zang, art, dj’s, events en leuke collabs. Zeker de moeite om eens een retourtje Amsterdam te boeken want voor onbepaalde duur is er een exclusieve T-shirt & denimcollectie met speciale prints en washings verkrijgbaar.

Ik kan niet wachten tot de collectie in onze winkels ligt. Ik heb namelijk al enkele denim outfit ideetjes voor deze zomer #denimlove. Scoor jij binnenkort je nieuwe denim outfit? Let us know via @soliverfashion! De winkel is open van vrijdag 23 januari t/m zondag 22 februari en vind je in de gezellige Hartenstraat 15 in Amsterdam

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded