Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lingerie voor Valentijn: Lady in Red

Door Tiany op 03.02.2015

Every Day is Valentine’s Day, als je ’t goed aanpakt natuurlijk. Nu kunnen we er natuurlijk niet aan ontsnappen dat er een echte hoogdag is voor l’amour en dan mag het allemaal een beetje bigger and better. Alle schakeringen van rood zijn op Valentijn alomtegenwoordig en dat geldt ook voor jouw lingerie. Bij deze, 4 setjes waar je rooie oortjes van krijgt.

Marlies Dekkers


© Marlies Dekkers

De beha's van mevrouw Dekkers herken je uit de duizend. Met de signature straps die de aandacht trekken, bekoor je veel wellustige ogen. Wear a matching thong or panties and your under-outfit is ready to rumble.

DIM


© DIM

Lieflijk en vrouwelijk, da’s DIM ten voeten uit. Het merk is een expert in ontwerpen die de schoonheid van het lichaam vieren, en is ook ontzettend succesvol in mooie lingerie voor alle dagen in de week. Maar met hun 'red edition' zet je je lief op zaterdag 14 februari absolument in vuur en vlam!

Passionata


© Passionata

What’s in a name… Passie en Valentijn gaan hand in hand en met Passionata erbij komt het helemaal goed. Speels avant la lettre, met kant die gewoon vrààgt om als braille gelezen te worden. Het Franse merk richt zich vooral op vrouwen die life to the fullest beleven en ik weet gewoon dat jij, als Belmodo addict, zo iemand bent. A match made in heaven!

Agent Provocateur

 
© Agent Provocateur

Ik vind Agent Provocateur een van de meest sexy lingerie brands die er bestaan. Eerlijk, het is zo heerlijk sensueel en elegant dat ik het er een beetje warm van krijg. I’ve said it before, als je jezelf ergens door en door hot in voelt, vindt jouw partner dat hoogstwaarschijnlijk ook. This brand totally does the trick en prikkelt jou en je geliefde langs alle kanten, I guarantee.

Met medewerking van Laura De Beir

page loaded