Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Grammy’s 2015 Fashion & Beauty Playlist!

Door Bieke op 02.02.2015

De 57ste editie van de grootste music awards show ter wereld staat weer voor de deur. De Grammy’s is voor de muziekwereld wat de New York Fashion Week is voor mode. That calls voor een hoop gedurfde outfits en remarkable optredens. 

In L.A zijn ze al druk bezig met het uitrollen van meterslange rode lopers, het opbouwen van podia en het opblinken van Grammy beeldjes. Tot het zover is, gaan wij ons focussen op onze eigen favo Grammy playlist. Neen, ik ga geen muziekgroepen opsommen. That’s not Belmodo! We gaan er onze eigen twist aan geven.

De Grammy’s Fashion en Beauty Edition heet je welkom! Wij hebben onze favoriete genomineerde artiesten in een echte lifestyle playlist gegoten. Sit down, relax en press play

Best New Artist

De genomineerde newbie chick die we even onder de loep nemen, is Iggy Azalea. Zij is genomineerd met haar hit Fancy. Hoe strakker de kledij, hoe beter deze big booty tot haar recht komt en dat zie je duidelijk in haar outfits. Gedurfde kleuren, speciale modellen en vaak enkel een strakke sexy body.

First of all the shoes want wat draagt zij soms toch aan haar poezelige voetjes! Als dit volledig je ding is, rep je dan snel naar Steve Madden in Antwerpen, want de zangers heeft haar eigen schoenencollectie ontwerpen voor het merk. Gedurfd, edgy maar toch erg klassevol is waar Miss Azalea voor staat en dat zie je ook aan haar schoenencollectie. 

Haar make up is al even gevarieerd als haar outfits. In de laatste videoclip Bounce wisselt ze verschillende keren van flashy kleurtjes en donkerrode lippen naar een volledige neutral look. Voor mij is de laatste look een echte winner.

De beste nude lipsticks vind je bij M.A.C. Vooral de Shy Girl lipstick is een subtiele glossy nude kleur. Voor de shady "I woke up like this" oogschaduw kan je ook terecht bij M.A.C. Ga voor de Pressed Pigment Light Touch als je deze look wilt copycatten.

Beste R&B optreden

Wie anders dan Miss Carter kan deze prijs binnenhalen!? Fingers crossed alvast dat Beyoncé deze welverdiende Grammy mee naar huis mag nemen. Als ik terugdenk aan de wetlook en de sexy dance moves tijdens haar Drunk in love performance krijg ik het nog altijd een beetje héééét

De hiphop diva heeft een nieuwe favorite designer, afkomstig uit la douce France. Deze zilveren jurk met franjes is een creatie van Maxime Simoens. Dommage, net boven ons budget, maar deze leuke silver cocktail dress is ook een winning piece. Ga online en breng ASOS een bezoekje! € 46,-

Beste pop solo performance 

"Shake off de oude country songs en de American farmer uitstraling", dacht Taylor Swift. Wat ziet ze er prachtig uit met haar pretty pretty lange bob en haar gloednieuwe kleerkast. En plus is ze dit jaar genomineerd voor beste solo pop act en wij stemmen voor! 

Een make-over is iets wat wij bij Belmodo altijd wel spannend vinden. Weg met de lange girly waves en hello bob! Heb je lange lokken, knip ze dan af want de bob is hot. Goede beautyproducten voor je haar vind je bij Kevin Murphy. Als je je haar ook wil knippen en kleuren als Taylor, moet je het goed verzorgen. Met de Angel Wash en Angel Rinse lukt dit perfect. Bovendien ruik je nadien lekker naar lavendel.

Best pop vocal album

Hier op kantoor zijn de boys helemaal weg van de kleine schone. Tickets voor haar concert in de Antwerpse Lotto Arena? We got them! Dat Ariana Grande een stem als een klok heeft, is geweten daarom is ze ook de gedoodverfde winnares van de best vocal album award

Leven in het zonnige L.A. heeft duidelijk zijn voordelen. Wie wil er nu niet zo een mooi gebruind kleurtje als Miss Grande? In België zal het in elk geval niet van natuurlijke zonnestralen komen. Wil je toch een glossy tan, gebruik dan de Sun Free self tanning voedende lotion van Kiehl’s. (€ 35,-) Houd je niet van dat plakkerige gedoe? Ga dan voor de Tanning mist van Quicktan! (€ 17,-) Instant red carpet ready. Alleen is het hier dan gewoon bij de bomma aan de voordeur maar oké...

Best Song 

Meezingen, ik bedoel mee krijsen, in de auto en de gekste pasjes placeren op feestjes als Chandelier door de boxen knalt is standaard voor iedereen! Jeppa, onze laatste genomineerde is crazy aunty Sia voor best song 2014 en zij moét winnen. Het liedje is al even wicked als de clip met de bekende danseres van Dance Moms, Maddie Ziegler.

In de clip breekt de kleine meid bijna al haar ruggenwervels als je kijkt naar die gekke dance moves, maar dan wel op een fashionable way! Duidelijk een trend gespot in de clip: de bodysuit of beter gezegd shapewear ondergoed. Eerder bij Belmodo kon je onze guideline voor de perfecte shapewear al lezen in het artikel Be in shipshape dankzij shapewear. Heb je een kleedje waarvan je denkt dat het toch een extra lifting kan gebruiken of wil je fierce op straat in een body ga dan voor de Wolford collectie. 

Ziezo dit waren onze favoriete nominees van de Grammy awards. Hopelijk zijn de ladies binnenkort allemaal een decoratief gouden beeldje rijker op hun schouw in de woonkamer. Good luck to them all. Toi, toi, toi !!!!

Met medewerking van Jan Van Eldere.

page loaded